Skip to content Skip to footer

Aradığın Her Şey PınarOnline’da, PınarOnline Parmak Ucunda

PınarOnline’ın Yeni Reklam Filmi Yayında
Pratik ve avantajlı alışveriş deneyimi sunan PınarOnline, Pınar’ın et, süt, su ve içecek ürün grupları ve sadece platforma özel olarak üretilen ürünlerle tamamlayıcı ürünleri tüketicilerin parmak ucuna getirdiğini anlatan reklam filmini yayınladı. Reklam filmi ile PınarOnline’a özel kasap ürünleri ile veganlara yönelik ürünler dahil olmak üzere, burger çeşitleri ve yalnızca PınarOnline’da bulunan özel ürünler öne çıkarılıyor.

İlk Siparişe 30 TL İndirim
Önümüzdeki bir ay boyunca radyo, televizyon ve dış mekan reklamları ile müşterileriyle buluşacak olan PınarOnline, bu mecralarda ilk kez PınarOnline alışveriş deneyimi yaşayacak olan kullanıcılara web sitesi ya da uygulama üzerinden verecekleri ilk siparişe özel 30 TL indirimini paylaşıyor.

550’den Fazla Ürün, PınarOnline’da
PınarOnline, Pınar’ın et, süt, su ve içecek ürün gruplarının yanı sıra özel olarak üretilen Pınar Kasap ile Teosole zeytinyağlarından hindi ve dana döner çeşitlerine kadar tüketicilere geniş bir ürün gamının sunulduğu Pınar Select kategorisiyle 550’den fazla ürünü müşterilerine ulaştırıyor.

PınarOnline bugün için İstanbul, Ankara ve İzmir’in belirli ilçelerinden teslimat – zaman aralığı seçilerek kurye ile sipariş teslimatı gerçekleştirirken, diğer şehirlere kargo hizmeti sunuyor. Yaz mevsiminde ise yazlık bölgelerde de tüketicilerini yalnız bırakmayan PınarOnline, 1 yılda 82 bin müşteri sayısına ulaşırken aldığı siparişleri adreslerine ulaştırmak için 400 bin kilometre yol kat etti.

İstanbul Ayazağa’da yeni bir depo açılışı gerçekleştirerek hizmet ağını genişletecek olan PınarOnline, geniş ürün gamını bu yıl yeni şehirlere taşıyacak. Faaliyet gösterdiği pazarda teknolojiyi en iyi kullanan markalardan biri olmak konusunda iddialı olan PınarOnline, teknolojik yazılımlara yatırım yapmaya devam edecek ve tüketici deneyimini odağına alarak ürün yelpazesini genişletecek.

Günümüzde lojistik faaliyetlerde karbon salınımı konusunun yaşanabilir bir çevre için ne derece önemli olduğu bilinciyle hareket eden PınarOnline, araç filosuna +4, -18 derece arasında ürünlerin soğuk zincirini bozmayan elektrikli araçlar eklemeyi sürdürecek.

Reklam Filmi Künyesi:

  • Marka: PınarOnline
  • Ajans: Gorilla
  • Prodüksiyon Şirketi: Gorilla.Film
  • Yönetmen & Prodüktör: Fatih Sinan Şimşek
  • Görüntü Yönetmeni: Eren Yıldız
  • Post Prodüksiyon: The Post Brothers
  • Food Stylist: Nihal Demir
  • Ses & Müzik: Gök Gürhan Berkel
Aradığın Her Şey PınarOnline’da, PınarOnline Parmak Ucunda - Perakende.org