Skip to content Skip to footer

ON’lulara, Doğtaş, Kelebek ve Lova Yatak mağazalarında “3 ay ertelemeli vade farksız” alışveriş fırsatı

ON, tüketici ihtiyaçlarına dönük çözümleriyle müşterisinin yanında olmaya devam ediyor. Doğanlar Mobilya Grubu ile yapılan iş birliğiyle ON kullanıcıları, grup markalarından Doğtaş, Kelebek ve Lova Yatak’tan yapacakları alışverişlerine özel, vade farksız “3 ay ertelemeli ve 12 ay vadeli” ödeme imkanından faydalanabilecek. ON’un avantajlı iş birlikleri, farklı perakende markalarıyla devam edecek.

Türkiye’nin yeni nesil dijital bankası ON, perakende sektörüyle hayata geçirdiği iş birlikleri ile tüketicisine en avantajlı çözümleri sunmaya odaklanıyor. Bu iş birliklerinin ilki Doğanlar Mobilya Grubu ile hayata geçiriliyor. Yapılan iş birliği kapsamında ON müşterileri, Doğtaş, Kelebek, Lova Yatak’tan yapacakları alışverişlerine özel, vade farkı olmadan 3 ay erteleme avantajıyla 12 ay taksitli kredi ile alışveriş imkanına kavuşuyor.

Kampanyadan yararlanmak için ON’lu olmak yeterli. ON Mobil’i indirerek ON’lu olan herkes, Doğanlar Mobilya Grubu markalarından Doğtaş, Kelebek ve Lova Yatak mağazalarına başvurarak, yapacakları mobilya alışverişlerinde avantajlı ödeme fırsatından yararlanabilecek. Kampanya; tüm Doğtaş, Kelebek ve Lova Yatak mağazalarında geçerli olacak.

“İş birliklerimiz yeni markalarla sürecek”

Odağına müşteri memnuniyetini koyan ON’un, tamamen kullanıcı beklenti ve taleplerine yönelik çözümler üretmeye devam edeceğini söyleyen Burgan Bank Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halil Özcan, “Müşterimizin değişen taleplerini yakalamayı bilen, yenilikçi vizyonumuzu sürdürüyoruz. Müşterilerimize, anında ve hızlı çözümler sağlıyoruz. Perakendecilik sektörüyle yaptığımız iş birlikleri ile ON’luların hayatını kolaylaştırmaya, bankacılığı onlar için daha kazançlı ve daha konforlu hale getirmeye devam edeceğiz” dedi. Özcan, şunları söyledi: “ON müşterileri, çok yakında, Doğanlar Mobilya Grubu markaları Doğtaş, Kelebek ve Lova Yatak ile başlayan bu avantajları, sevdikleri diğer markalar için de kullanabilecek. ON’un ‘kazandıran dünyası’, perakende sektöründen farklı markalarla yapılacak yeni iş birlikleri ile hız kesmeden büyümeye devam edecek.”

ON’lulara, Doğtaş, Kelebek ve Lova Yatak mağazalarında “3 ay ertelemeli vade farksız” alışveriş fırsatı - Perakende.org