Skip to content Skip to footer

Deniz Mineralleri ve Lavantanın Eşsiz Bileşimi Lavandist Duş Jeli’nde buluşuyor

 

“Herkes için lavanta, herkes için Lavandist” diyerek yola çıkan kozmetik bakım ürünleri markası Lavandist’in,  nemlendiricili “Duş Jeli” deniz mineralleri ile lavanta özünün bileşiminden oluşuyor. Lavandist Duş Jeli cildin temizlenirken kurumasını engelliyor ve gün boyu lavanta kokusu vadediyor. Lavandist’in çift etkili nemlendiricili duş jeli; dirsek, ayak gibi pürüzlü bölgelerini de yumuşatıyor. Marka, lavandist.com sitesinden temin edilen Lavandist Duş Jeli satışlarının yüzde 5’ini depremzede çocuklara kucak açan köklü bir eğitim kurumuna bağışlıyor.

İstanbul’dan ilham alarak kurulan ve  “Herkes için lavanta, herkes için Lavandist” diyerek yola çıkan kadın erkek herkesin kullanabileceği Lavandist markasının “Duş Jeli” içeriğindeki deniz minerallerinin lavanta olarak bildiğimiz Lavandula angustifolia özü ile birleşerek, cilde gerek duyduğu pek çok özelliği sağlıyor. Lavanta rengiyle göz alan Lavandist Duş Jeli, her şeyden önce cildi nemlendiriyor ve temizlenirken cildin kurumasını engelliyor. Lavandist’in nemlendircili çift etkili Duş Jeli; dirsek, ayak gibi pürüzlü bölgelere uygulandığında o bölgeleri de yumuşatıyor. Lavanta kokusu ile stresten uzaklaştıran Lavandist Duş Jeli, gün boyu temizlik hissi yaşatıyor.

Lavandist Dus Jeli 2

Marka, Lavandist Duş Jel’i satışlarının yüzde 5’ini depremzede çocuklara kucak açan ülkemizin köklü bir eğitim kurumuna bağışlanması kararını “İyilik Bulaşıcıdır” inancıyla verdi. Markanın lavandist.com adresinden bu ürünlerden satın alan herkes depremzede çocukların eğitimine  dolaylı da olsa bir katkıda bulunmuş olacak.

Lavandist kozmetik bakım ürünleri,  lavanta yağı, köpük sabun, lavanta kolonyası, duş jeli, nemlendirici el ve vücut losyonu, topuk yumuşatıcı krem, yastık spreyi, yüz temizleme jeli, yüz-el-vücut kremi olmak üzere 9 farklı üründen oluşuyor. Lavanta hakkında daha fazla bilgilenmek için hayata geçecek olan “Dijital Lavandist Okulu” takip edilerek çok daha fazla bilgi edinmek mümkün.

Lavandist Ailesi

www.lavandist.com                  Instagram: lavandist34

Firma Sayfasina Git

Deniz Mineralleri ve Lavantanın Eşsiz Bileşimi Lavandist Duş Jeli'nde buluşuyor - Perakende.org