Skip to content Skip to footer

Herkesin tercihi farklı, çözümü aynı: Mr. NO Sandviç

Yeniliklerin öncüsü Dardanel tarafından üretilen Türkiye’nin ilk paketli hazır sandviçi Mr. NO, her damak tadına hitap eden çeşitleriyle 2005 yılından bu yana sandviç tutkunlarının vazgeçilmezi. “Modun neyse sandviçin o” diyen Mr. NO; ofiste, sporda, yolda veya bilgisayar başında farklı tüketim ihtiyaçları için birbirinden taze, enfes ve pratik lezzetler sunuyor.

Türkiye’nin ilk paketli hazır sandviç markası Mr. NO; günün her anında lezzetli, pratik ve enfes bir öğün sunuyor. Yumuşacık ve benzersiz Mr. NO ekmeği, Dardanel tarif uzmanlığıyla geliştirilen özel soslarla ve özenle seçilen, en kaliteli malzemelerle bir araya geliyor.

Farklı tüketim ihtiyaçlarına ve damak tatlarına hitap eden Mr. NO’nun ‘Klasik’ serisinde çok sevilen Kaşar Salam, Ton Balığı, İtalyan Salata, Tavuk Salata ve Kaşar çeşitleri bulunuyor. ‘Gurme’ serisinde ise Hindi Füme, Somon Füme, Mozzarella Jambon, Ton Gurme, Tavuk Teriyaki, Dana Bacon Füme Et ve Ezine Peynir gibi lezzetler bulunuyor. ‘Mega’ serisinde, içinden üç parça çıkan Jambon Cheddar ise lezzete doyuruyor.

Yeni reklam filminde lezzet arayanlar Mr. NO’yu açıyor
Yeni reklam filmiyle dijital mecralarda yer alan Mr. NO farklı modlar için farklı lezzetler sunarken renkli ve dikkat çekici ambalajlarıyla da öne çıkıyor. Tavuk Teriyaki Gurme, ofis çalışanları için lezzetli ve pratik öğün olurken; “gamer”lar, enfes Mega Jambon Cheddar ile rekorlara koşmaya devam ediyor. Sporcular sağlıklı protein ihtiyacını Ton Gurme ile karşılıyor. Seyahat severler ve yolcular ise klasiklerden şaşmıyor ve Kaşarlı Mr. NO ile kilometreleri deviriyor.

2005 yılından bu yana sandviç tutkunlarının vazgeçilmezi olan Mr. NO, Türkiye’nin en çok tüketilen paketli hazır sandviçi olarak kendi yarattığı kategoriye liderlik ediyor. Türkiye’nin balık ve deniz ürünleri uzmanı Dardanel’in geniş dağıtım ağı sayesinde Mr. NO’nun birbirinden nefis çeşitleri lezzetlerini kaybetmeden, en hızlı ve taptaze şekilde tüketicilere ulaştırılıyor. Mr. NO Türkiye’nin dört bir yanında bulunabiliyor. Ayrıca Migros, Carrefour, Opet, Aytemiz, Total, Getir, Yemeksepeti gibi kanallardan da satın alınabiliyor.

Reklam filmi linki:
https://youtu.be/hbTmjs_TRNI
https://youtu.be/PvukHoUxMc0

Herkesin tercihi farklı, çözümü aynı: Mr. NO Sandviç - Perakende.org