Skip to content Skip to footer

Workinton, Clinic Atlantis ve Bark Centrum Ege Perla’da açıldı

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki, İzmirlilerin Hoş Vakit Merkezi Ege Perla, yepyeni markalarıyla şehirde keyifli vaktin adresi olmaya devam ediyor.

Çalışma hayatına yeni bir soluk getiren, coworking kavramını Türkiye’deki çalışma hayatına entegre eden “İyi Çalışanlar Ülkesi’’ Workinton sanal ofis, hazır ofis, toplantı, coworking hizmetleriyle hoş vakit ve iyi yaşam merkezi Ege Perla’da. Dünya üzerinde çalışılacak en iyi yeri arayanlar, ofislerin verimsizliği ve monotonluğundan kurtulmak isteyenler, dinlenmek için kurgulanmış mekânlarda çalışmak isteyenler… Ege’nin incisi İzmir’de bulunan İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında konumlanmış Ege Perla’da açılışı gerçekleşen Workinton, çalışmanız için ihtiyacınız olan tüm hizmetleri sizin için sağlıyor.

Diş hekimliğinin bir sanat dalı olduğu düşüncesi ile tecrübe ve teknolojiyi estetik ve başarı odaklı tedavi anlayışı ile birleştiren Clinic Atlantis implant, protez, ortodonti, kanal tedavisi gibi diş hekimliğinin tüm dallarında kaliteli ve güler yüzlü hizmet verebilmek için alanlarında söz sahibi olan hekim kadrosu ile Ege Perla’da!

Bark CENTRUM farklı düşünce yapısı, tasarımı, içeriği, gerçekleştirdiği ilkler ve oluşturduğu enerjisiyle Ege Perla’da hizmet vermeye başladı. Ana fikri ve çıkış noktasını “Patili Can Dostlarımız” olarak belirleyen Bark CENTRUM, bu anlayışını kafe-bar, kuaför, butik, sanat galerisi gibi düzenlemelerle zenginleştirerek sektör için yenilik olan ilk uygulamalarını, Ege Perla’da ziyaretçileriyle buluşturuyor. Bark CENTRUM, 29 Nisan 2023 tarihinde İzmir’in önde gelen isimleri, öğretim üyesi ve yardımcıları, iş insanları, sanat çevresi, aile dostları, yakınları, arkadaşları ve basın mensuplarıyla coşkulu bir şekilde resmi açılışına ev sahipliği yaptı. Patili can dostlarımıza özel tüm ihtiyaçlarını karşılayacak konsept ürünleri ve yenilikçi bir yaşam alanı olan Bark CENTRUM, Ege Perla’da sizlerle olmayı ve sevimli dostlarımıza hizmet vermeyi bekliyor.

Ege Perla, yakın dönemde bünyesine katılacak olan yeni sektörler ve markalarla değişim ve dönüşüme devam edecek.

Markalar, kampanya ve etkinlikler hakkında detaylı bilgiler; Ege Perla web sitesi, mobil uygulama, kampanya noktası ve sosyal medya hesaplarında.

Workinton, Clinic Atlantis ve Bark Centrum Ege Perla’da açıldı - Perakende.org