Skip to content Skip to footer

Geleceğin No Code Developer’ları Xpoda Akademi’de yetişiyor

Türkiye’nin ilk ve en büyük No Code & Low Code geliştirme platformu Xpoda, kod yazmadan yazılım geliştirerek şirketlerin dijital dönüşümüne hız katacak “No Code Developer”lar için Xpoda Akademi eğitimlerini aralıksız sürdürüyor.

Firmaların dijital dönüşüm süreçlerinde yetersiz kalan klasik yazılım çözümleri, yerini son yıllarda dünyanın gündeminde olan No Code & Low Code yazılımlara bırakıyor. Ulusal ve uluslararası birçok firmaya kod yazmadan yazılım geliştirme imkânı sunan Xpoda, akademisinde sunduğu eğitimler ile No Code Developer kadroları oluşturuyor. Geleceğin mesleklerinin başında yer alan no code developer olma yolunda kod yazmadan yazılım öğrenmek, sektöre doğrudan giriş yapmak, kısa süre içerisinde yazılım dünyasında kariyer basamaklarını tırmanmak isteyenlere kolay ve hızlı eğitim sunan Xpoda Akademi, yaklaşık 1 aylık bir sürede Senior No Code Developer yetiştiriyor.  Bir teknoloji girişimcisi olan Xpoda’nın kurucusu ve CEO’su Şenol Balo, gençlere dünyayı araştırın, bugünün değil geleceğin teknolojilerini keşfedin ve bunlara odaklanın, önerisinde bulunuyor.

Ücretsiz kurslar ile kullanıcılar No Code ekosistemine hazırlanıyor

Lise son ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra şu an teknoloji ile ilgili, bu alanda çalışan yüzlerce katılımcıya eğitim veren Xpoda Akademi’de No Code Inter (NCI) programını 1 saatlik kısa bir sürede tamamlayan kullanıcılar Xpoda ve hizmet alanı ile tanışma fırsatı elde ediyor. İkinci aşamada online verilen No Code Developer (NCD) eğitimi ile bir proje ortaya çıkarabilecek seviyeye gelen katılımcılar, NCD eğitimi ardından bir proje ödevi ile görevlendiriliyor, gerçekleştirdikleri çalışmaların ardından Xpoda’daki tüm araçları kullanabilecek seviyeye ulaşıyorlar.

Xpoda Akademi, tamamen ücretsiz olarak sunulan NCI ve NCD eğitimleri ile kendilerini bu alanda geliştirmek isteyen veya No Code & Low Code hakkında daha bilgi elde etmek isteyen her kullanıcıya oldukça önemli bir fırsat sunuyor. Toplamda bir haftalık zaman dilimi içerisinde kendilerini geliştirme imkanına sahip olan kullanıcılar Senior No Code Developer (SNCD) eğitimleri için hazır hale geliyor.

SNCD eğitimini başarı ile tamamlayan kullanıcılar sektöre doğrudan adım atma fırsatı elde ediyor

İlk iki eğitimin ardından Senior No Code Developer (SNCD) olmak isteyen kullanıcılar, yaklaşık 2 haftalık ücretli ve hibrit eğitim sonrası ihtiyaçlara göre tasarlanmış özel kadrolarda çalışma fırsatına erişebiliyor. 2012 yılından bu yana No Code Low Code teknolojisine yatırımlarını sürdüren Xpoda, bu alanda sunduğu eğitimleri tamamlayan yazılımcı adayları ile birçok firmanın yazılım taleplerine hızlı çözümler sunuyor.

Xpoda Akademi, sunduğu No Code Developer eğitimleri ile yazılım geliştirme sürecine dair teknik bilgi gereksinimini en aza indiriyor. Şirketler için yazılım geliştirme süresini önemli ölçüde kısaltan Xpoda, Akademisinde yaklaşık 1 ay süren eğitim programları sonrası katılımcıların anlık olarak iş gücüne katılabilmesine destek oluyor.

Dünyanın gündeminde olan No Code & Low Code alanında gerekli istihdama sunduğu eğitimler ile katkı sağlayan Xpoda Akademi, geleceğin meslekleri arasında gösterilen No Code Developer’ları ile firmalara etkin ve hızlı dönüşüm fırsatı sunuyor.

Eğitimlere katılmak ve detaylı bilgi elde etmek için academy.xpoda.com web sitesini ziyaret edebilir, ücretsiz sunulan eğitimlere hemen başlayabilirsiniz.