Skip to content Skip to footer

Aybüke Pusat, Gillette Venus’ün yeni ürünleri için kamera karşısına keçti

Aybüke Pusat, 2020 yılından beri marka elçisi olduğu Gillette Venus Türkiye’nin yeni ürünleri Venus Comfortglide Sugarberry ve Venus Bikini Bölgesi Serisi için yeniden kamera karşısında!

Kadınlar için özel olarak tasarlanan ve pürüzsüz bir tıraş deneyimi sunan Gillette Venus’ün Türkiye marka elçisi Aybüke Pusat, Venus ailesinin en yeni ürünlerini tanıtarak kadınların yaşamına konfor ve pürüzsüzlük katmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu, Venus’un Comfortglide Sugarberry serisi ile kadınlara sunduğu yenilikçi çözümleri gözler önüne seriyor.

Venus Comfortglide Sugarberry ile Türk Kadınlarının Tercihi Venus Pürüzsüzlüğü!

Pürüzsüzlüğü kolay ve keyifli hale getiren Venus Comfortglide Sugarberry, 5 bıçağıyla en kısa tüyleri bile tek seferde alarak kusursuz bir deneyim sunuyor. Botanik yağlar içeren jel barları sayesinde cildi tahrişe karşı korurken, tıraş için gerekli olan kayganlığı sağlıyor. Aynı zamanda Gillette Venus’ün diğer ürünlerinden farklı olarak içerdiği eşsiz kokuyla kadınlar için sadece bir tıraş deneyimi değil, güzellik ve cilt bakımı hissiyatı da sağlıyor. Kadınlar için devrim niteliğinde olan bu ürün, pürüzsüzlüğün yeni adı olacak!