Skip to content Skip to footer

Özsüt lezzetleri ilk kez Şanlıurfa’da

Türkiye’nin dört bir yanındaki 150’yi aşkın şubesiyle her geçen gün büyümeye devam eden Özsüt’ün yeni lezzet durağı, Güneydoğu Anadolu’nun en büyük şehri Şanlıurfa oldu. Şehrin en işlek merkezlerinden, Adnan Menderes Caddesi üzerinde konumlanan Özsüt’ün Şanlıurfa Karaköprü mağazası, gelenekselleşmiş sütlü tatlılardan birbirinden enfes pastalara, güne keyifle başlamanızı sağlayan zengin kahvaltı çeşitlerinden her daim tazeliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmeyen dondurmalarıyla Urfalı lezzet tutkunlarına eşlik edecek.

Özsüt’ün yeni lezzet durağı, Güney Doğu Anadolu’nun en büyük şehri, uygarlıkların beşiği Şanlıurfa oldu. İlk kez Urfalılarla buluşan Özsüt, Adnan Menderes Caddesi üzerinde yer alan Karaköprü mağazasında misafirlerini ağırlamaya başladı.

Caddeye bakan köşe konumu, şık dekoru ve günün her saatine hitap eden enfes lezzetleriyle şehrin yeni gözde mekânı olmaya aday olan Şanlıurfa Karaköprü mağazası, 2.0 konseptli menüsüyle hizmet sunuyor. Özsüt’ün alametifarikası sütlü tatlıların yanı sıra, şerbetli tatlılardan birbirinden enfes pastalara, kahvaltı seçeneklerinden tadına doyulmaz ekmekli lezzetlere ve ferahlatan doğal içeceklere kadar pek çok alternatif, Urfalı lezzet tutkunlarına şölen yaşatıyor. Özsüt, en taze günlük çiftlik sütü ve en kaliteli malzemelerle hazırlanan dondurmalarıyla ise Şanlıurfa’nın kavurucu sıcaklarında kurtarıcı oluyor.

Özsüt dondurmasının tam zamanı!

Her daim tazeliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmeyen Özsüt dondurmaları, iklimine özel bölgelerden temin ettiği hammaddeleriyle fark yaratıyor. Gerçek lezzet ve damaklarda bıraktığı tat ile dondurma tutkunlarını etkileyen marka, dalından toplanan taze meyveler ve kuruyemişlerle menüsünü renklendiriyor. Meyveli dondurma severlere; limonlu, kavunlu, vişneli ve muzlu; farklı tatlar arayanlar için ise sakızlı, krokanlı, balbademli, karamelli, antep fıstıklı, üzümlü&cevizli ve cookie dondurma gibi çeşitleri bulunan Özsüt, klasik tatlardan vazgeçmeyenler için ise kaymaklı, çikolatalı ve süper vanilyalı seçenekleriyle yaz boyu serinletmeye devam ediyor. Vişne, çilek ve frambuaz sorbeler ise meyvelerin en gerçek ve serinleten hali olarak tadanlara iki kat mutluluk aşılıyor.