Skip to content Skip to footer

DeFacto çocukların okula dönüş heyecanına ortak oluyor

Global moda markası DeFacto, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala çocukların okul heyecanının en önemli ortağı olmaya hazır. Tarzıyla okulda dikkat çekmek isteyen çocukların vazgeçilmez adresi DeFacto, bu yıl da her yaş grubundan öğrencinin ihtiyacı olan özel parçaları okula dönüş koleksiyonunda bir araya getirdi.

‘Ulaşılabilir Moda’ anlayışıyla her yaşa ve her tarza hitap eden DeFacto, okula dönüş heyecanı yaşayan herkesin duygularına ortak oluyor. Yeni eğitim-öğretim dönemi için hazırlıklara başlayan her yaş grubunun ihtiyaçlarını tek noktada toplayan DeFacto, kıyafetten çantaya, aksesuardan ayakkabıya kadar geniş yelpazeye sahip bir koleksiyon hazırladı. En tarz tişört, gömlek, kazak, etek ve pantolonların yer aldığı koleksiyonda, tamamlayıcı rolü üstlenen aksesuarlar ve ayakkabılar da dikkat çekiyor. İster spor ister klasik tarzıyla okul sıralarında yer almak isteyen her yaştan öğrenci için birçok model DeFacto okula dönüş koleksiyonunda buluşuyor.

DeFacto’nun okula dönüş koleksiyonunu www.defacto.com.tr web adresinden, mobil uygulamadan ve mağazalardan temin edebilirsiniz.