Skip to content Skip to footer

İnsan Kaynakları alanının duayen ismi Cihangir Kavuncu, iki kitabıyla Hümanist Kitap’ta

Bankacılık sektörünün yakından tanıdığı, deneyimli insan kaynakları lideri Cihangir Kavuncu’nun araştırma ve deneyimlerini topladığı iki eseri Hümanist Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Yarım yüzyıla dayanan iş dünyası geçmişine sahip, İK yönetimi alanında icra liderliği ve danışmanlık ile yönetici koçluğu alanlarında Türkiye ve yurt dışı deneyimleri olan yazar Cihangir Kavuncu, İnsan Kaynakları ve Kurum Kültürü adıyla yayımlanan eserlerinde kurumsal firmalardaki uygulamalardan ve bir lider olarak deneyimlerinden bahsediyor.

İnsan kaynakları yönetimi ve kurum kültürü alanlarındaki kitapların genellikle sadece teorik bir çerçevede hazırlandığı kitap piyasasında gerçek iş dünyası uygulamalarına ulaşmak her zaman zor olmuştur. Cihangir Kavuncu, bu iki eserinde bir yönetici olarak deneyimlediği, kurguladığı ve uygulamaya aldığı politikaları ve icraatları samimiyetle paylaşıyor. Başarı ve başarısızlık hikâyelerine de yer veren ve iş dünyasına dair içeriklere odaklanan yayınevi Hümanist Kitap etiketiyle çıkan her iki eserlerin de özellikle orta ve üst düzey yöneticiler için bir kılavuz olacağını tahmin etmek zor değil.

Kitap ile ilgili daha detaylı bilgi ve satın almak için:

https://www.humanistkitap.com/insan-kaynaklari-deneyimlerim-ve-onerilerim-cihangir-kavuncu-9786257615921

https://www.humanistkitap.com/kurum-kulturu-yaklasimlar-ve-tespitler-cihangir-kavuncu-9786257615938