Skip to content Skip to footer

Little Caesars’tan Yeni Barbekü Soslu Tavuklu Pizza ve Puff

Sezar’ın lezzet ailesine yeni üyeler katılıyor…

Little Caesars, yenilikçi menüsünü iki yeni lezzetle taçlandırıyor. Yaz keyfine tat katacak barbekü soslu efsane lezzetler BBQ Soslu Tavuklu Pizza ve BBQ  Soslu Tavuklu Puff, pizza severlerin yeni favorisi olacak.

Yeniliklerin öncüsü Little Caesars, pizza severlerin damak zevkine hitap edecek iki yeni lezzetini duyurdu: BBQ Soslu Tavuklu Pizza ve BBQ Soslu Tavuklu Puff.

Özel tariflerle hazırlanan bu lezzetler, barbekü sosunun benzersiz tadını pizza ve Little Caesars’ın özel atıştırmalık ürünü olan puff formunda sunuyor. Tüm satış platformlarında beğeniye sunulan bu yeni ürünler, yazın tadını barbekü lezzetiyle çıkarmak isteyenlerin favorisi olacak.

Sezar’dan barbekü ziyafeti

BBQ Soslu Tavuklu Pizza ve Puff, barbekü sosunun damakta enfes bir lezzet bırakması için özel olarak tasarlandı. BBQ Soslu Tavuklu Pizza, barbekü sosa eşlik eden özel baharatlı fırınlanmış tavuk, taze yeşil biber, soğan ve gerçek mozzarella peyniri ile her bir ısırıkta barbekü tadının doyasıya hissedilmesini sağlıyor. BBQ Soslu Tavuklu Puff ise çıtır çıtır hamuru ve barbekü soslu tavuk dolgusuyla öne çıkan yenilikçi bir atıştırmalık olarak hem doyurucu hem de lezzetli bir alternatif sunuyor.

Hep yeni hep lezzetli

Dünyanın en beğenilen üç pizza markasından biri olan Little Caesars Pizza, düzenli olarak gerçekleştirdiği pazar analizleri ile müşteri iç görülerini yakından takip ediyor.

Bu araştırmalardan elde ettiği veriler ışığında, sektördeki pek çok inovasyonun öncülüğünü yapıyor. Üç çeşit pizzanın bir pizzada buluştuğu “Sana Bana Ona Pizza”, bol sucuk ve bol peynir seçeneklerinin bir arada olduğu “İkisi Bir Arada”, “Sarımsak Soslu Sucuk Bol Pizza”, “Gurme Dört Peynirli Pizza”, iki pizza seçeneğini tek pizzada sunan “Dört Boyutlu Pizza”, dönerin eşsiz Sezar hamuru ile uyumundan doğan “Sezar Et Döner”, bir Ramazan lezzeti olan “Pide de Pizza”, atıştırmalık okazyonların aranan lezzeti haline gelen “Sezar Puff Etli” ve “Sezar Puff Sebzeli” bu inovasyon ürünlerinden sadece bir kaçına olarak örnek gösterilebilir.

BBQ soslu Tavuklu Pizza ve BBQ soslu Tavuklu Puff ürünleri de pizza severlerin iç görülerini dinleyerek hayata geçirilmiş inovatif ürünler olarak Sezar lezzet ailesinin yeni üyeleri olarak yerlerini aldı.

Tedarik Zinciri Yönetimi ve Little Caesars Pizza restoranları işletmeciliği yapan Çelebi Holding şirketlerinden Çelebi Holding Gıda AŞ, Little Caesars Pizza ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.