Skip to content Skip to footer

Midtown’da rotanı geleceğe çevir yaz staj programı devam ediyor

Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Rotanı Geleceğe Çevir Yaz Staj Programı devam ediyor. Program kapsamında gençlerin kariyer yolculuklarına destek olmayı amaçlayan Rotanı Geleceğe Çevir Yaz Staj Programı, geleceğin girişimcilerine benzersiz bir fırsat sunuyor. Dört ayrı gruptan oluşan programda öğrenciler mesleki deneyimler kazanıyorlar.

Rotanı Geleceğe Çevir Yaz Staj Programı ile öğrenciler; kariyerleri ve eğitim hayatları konusunda bilinçlenirken aynı zamanda farklı departmanlarla bir araya gelerek deneyim kazanma fırsatı buluyorlar. Öğrenciler; teorik ve pratik deneyimlerini arttırmaya yönelik aldıkları temel eğitimlerin ardından, staj programı sonunda geliştirdikleri projeler ile eğitimlerini uygulamalı olarak hayata geçiriyorlar.

midtown rgc bb6

Staj Programının son iki gününde öğrenciler, iş yaşamının dinamiklerini ve uygulamalarını deneyimleme ve gözlemleme fırsatı yakaladıkları ‘’Genç Girişimciler Projesi’’ne katılıyorlar. Öğrenciler; yarattıkları kendi markaları ile el işleri veya hazırladıkları yiyeceklerden oluşan ürünlerini açtıkları stantlardan satma fırsatı yakalıyorlar.

2023 yılında 45 gün süren ve 50’den fazla öğrencinin katılımıyla keyifli ve öğretici geçen programa bu yıl yüzden fazla öğrenci katılıyor.  Midtown gençlere sunduğu destek ve rehberlik ile rotasını geleceğe çevirmek isteyen genç girişimcilere ev sahipliği yapmaya devam edecek.