Skip to content Skip to footer

Akzirve Topkapı29 AVM, MallMark ile benzersiz alışveriş deneyimi sunmaya hazırlanıyor

85.000 m² inşaat alanı, 40.000 m² kiralanabilir alanı ile cadde ve kapalı alışveriş merkezi olarak 2 etaplı tasarlanmış, bölgenin alışveriş anlayışını değiştirecek Akzirve Topkapı29 Alışveriş Merkezi projesinin konsept geliştirme, kiralama ve yönetim hizmetleri danışmanlığı MallMark tarafından gerçekleştirilecek.

Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım firması tarafından Topkapı’da E-5 kara yolu bitişiğinde hayata geçirilen ve ilk etabı tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilen Akzirve Topkapı29; konut yanı sıra rezidans, alışveriş merkezi, cadde mağazaları, sağlık merkezi ve otel de  bulunan karma bir proje olarak hayata geçmektedir.

Konsept tasarım, avm kiralama, varlık yönetimi ve finans yönetim alanlarında 24 proje 627.500 m² kiralanabilir alana hizmet sağlayan MallMark; Akzirve Topkapı29 projesini hızla açılışa hazırlamaktadır.

2025 yılı sonuna; 82 mağazanın yer aldığı, 24.000 m² inşaat alanı ile 13.000 m² kiralanabilir alanı bulunan Alışveriş Caddesi açılışına hazırlanılmakta olup, kapalı AVM projesinin ise 2026 yılı sonunda açılışı planlanmaktadır.

Market, ev tekstili, cafe-restoranları, kadın/erkek/çocuk giyim, ayakkabı, çanta, kozmetik ve aksesuar kategorilerinde zengin marka karması görkemli bir alışveriş merkezi ve cadde dükkanlarıyla birlikte bölgenin alışveriş anlayışını da değiştirmekte iddialı olan proje ziyaretçilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.