Skip to content Skip to footer

Okula dönüş heyecanı Teknosa’da

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, okula dönüş kampanyasıyla öğrencilerin ihtiyaç duyduğu tüm teknoloji ürünlerini avantajlı fırsatlarla sunuyor.

Okula dönüş heyecanına ortak olan Teknosa, telekomdan bilgisayara, akıllı saatten kulaklığa binlerce ürün grubunda farklı seçenekleri öğrencilerle buluşturmaya başladı. Kampanya kapsamında Microsoft Office 365 bireysel ve aile paketleri tekli alımlarda 2.099 TL ile 2.849 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşurken, “Ev & Öğrenci” paketine tekli alımda 4.399 TL, notebook ürünlerinin yanında 3.299 TL ile sahip olmak mümkün.

Kampanyada seçili Apple macbooklarda öğrencilere özel ek 2000 TL indirim imkânı sunulurken, seçili Honor Pad tablet 3999 TL, seçili HP notebook 12999 TL fiyatla öğrencilerle buluşuyor. Huawei Fit3 akıllı saat ve Huawei Buds SE 2 kulaklık 4599 TL, Teknosa’nın özel markası Preo’da çeşitli renklerdeki notebook kılıfları 249,90 TL fiyat avantajıyla teknoloji tutkunlarına farklı bir seçenek oluşturuyor. Preo’da ayrıca 1.000 TL ve üzeri küçük ev aletleri ve kişisel bakım alışverişlerinde Preo Care dijital vücut tartısı 99 TL olurken, 8.000 TL ve üzeri Preo hava soğutucu alışverişlerinde Preo döküm plakalı tost makinesi 999 TL oluyor.

Kampanya kapsamında seçili televizyonlarda da avantajlı fırsatlar tüketicileri bekliyor.