Skip to content Skip to footer

Okula dönüşte tarzınızı Atasun Optik ile yansıtın

Atasun Optik, okula dönüş döneminde, dünyaca ünlü markaların hem çocuklar hem de gençler için tasarlanan güneş gözlüğü modellerini bir arada sunuyor. Stilinden ödün vermek istemeyen gençler, sonbahar aylarında benzersiz tarzlarını Atasun Optik ile yansıtıyor.

 

Üniversiteye dönen gençler, sonbahar trendine uygun olarak, fular ve takılarla kombinlerini hareketlendirirken Ray-Ban’in kalın çerçeveli ve desenli güneş gözlükleriyle uyumu yakalıyor. Hem casual hem de şık giyim tarzı bir arada sevenler için Persol’un ince ve oval çerçeveli, sarı desenli modeli ideal bir seçenek oluyor. Inesta’nın siyah renkli, ince çerçeveli yuvarlak güneş gözlükleri, zamansız tasarımıyla dikkat çekerken günlük kombinlerinize modern ve sofistike bir dokunuş katıyor.  Boss’un siyah yuvarlak çerçeveli güneş gözlükleri, klasik görünüme sadık kalanlar için mükemmel bir tercih oluyor.

 

Okulların açılmasıyla birlikte, çocuklarına hediye almak isteyen ebeveynler için miniklerin tarzını tamamlayacak güneş gözlüğü modelleri arasında, Ray-Ban Kids’in şeffaf çerçeveli renkli güneş gözlükleri ve Inesta’nın küçük yüzlere uygun olarak tasarlanmış modelleri dikkat çekiyor.

 

Her markadan güneş gözlüğü seçeneklerine Atasun Optik’lerden, atasunoptik.com.tr ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.