Skip to content Skip to footer

Madame Coco Ağustos ayında 50 mağaza açarak perakende sektöründe bir rekora imza attı

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, geçtiğimiz ağustos ayı içinde, yurt içi ve yurt dışında toplamda 50 mağaza açarak, perakende sektöründe benzeri olmayan bir büyümeyi hayata geçirdi.

Ev ve yaşam alanlarına zarif ve şık dokunuşlar kazandıran Türkiye’nin öncü markalarından Madame Coco, bir ay gibi kısa bir süre içinde tam 50 yeni mağaza açarak perakende sektöründeki liderliğini pekiştirdi. Bu başarı, Madame Coco’nun yüksek müşteri taleplerine verdiği güçlü yanıt ve perakende ağını genişletme konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Sakarya’dan Diyarbakır’a, Hollanda’dan Hatay’a dört bir yanda açılan yeni mağazalar,  Madame Coco’nun dünya çapındaki büyüme yolculuğunda önemli adımlar olarak yerini aldı. Markanın yurt dışı pazarlarda her geçen gün artan satış rakamları ile global bir ev dekorasyonu lideri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini net bir şekilde ortaya koyan büyüme hızı, istihdam, ürün adedi ve ulaşılan hedef kitle rakamlarını da önemli ölçüde etkiledi.

Ağustos ayında açılan 50 yeni mağaza ile perakende sektöründe görülmemiş bir başarıya imza atan Madame Coco, 2024 yılı yatırımları için ayırdığı 1 Milyar TL ve üst üste faaliyete geçirdiği yeni satış noktaları ile hedeflediği başarıya sene sonu gelmeden ulaştı.

Şeffaflık ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektördeki liderliğini pekiştirmeye devam etmekte olan Madame Coco, 200 binin üzerinde metrekarelik satış alanına sahip mağazaları ve online satış platformu madamecoco.com ile müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürünler sunmaya devam ediyor.