Skip to content Skip to footer

Ekici Peynir 32. WorldFood İstanbul Fuarı’nda ürün çeşitliliğiyle büyük ilgi gördü

 

Türkiye’nin peynir uzmanı Ekici Peynir, 32. WorldFood İstanbul Fuarı’nda dünyanın farklı birçok noktasından gelen katılımcı ve sektör profesyonelleri ile gıda sektörünün nabzını tuttu. Ekici Genel Müdürü Burçin Ekici fuara ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu sene 3. kez katılım gösterdiğimiz fuarda, yeni müşteriler haricinde yurt dışındaki müşterilerimizi de standımızda ağırladık, yeni bağlantılar sağladık. Verimli geçen fuarın ardından fuarda edindiğimiz bilgiler ışığında yeni pazarlara yönelik ürünlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

 

İstanbul TÜYAP’ta 3-6 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenen 32. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul’da 80 ülkeden 900’ü aşkın satın alma profesyoneli, 42 ülkeden yaklaşık 1300 katılımcı ve sektör profesyonelleri bir araya geldi. Bu yıl 3. kez fuara katılım gösteren 60 yılı aşkın süredir Türk tüketicisinin damak tadına uygun üretim yapan peynir uzmanı Ekici Peynir, tüm ürün gruplarıyla fuarda göz doldurdu. Yeni müşterileri ve yurt dışındaki müşterilerini standında ağırlayan Ekici Peynir, aynı zamanda farklı coğrafya ve ülkelerde yeni bağlantılar kurdu. Fuarda, Kristal Lezzet Ödüllü Ekici Süzme Peynir ve Ekici Lokum Kıvamında Beyaz Peynir haricinde Mavi küflü peyniri büyük ilgi görürken; dünyanın farklı noktalarından yeni siparişler alındı.

 

32. WorldFood İstanbul Fuarı’na ilişkin bilgi veren Ekici Genel Müdürü Burçin Ekici, “Bu sene 3. kez katılım gösterdiğimiz fuarda, yeni müşteriler haricinde yurt dışındaki müşterilerimizi de standımızda ağırladık, yeni bağlantılar sağladık. Almanya, Belçika, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Yemen, Birleşik Arap Emirlikleri’nden siparişler aldık. Uzak doğu ülkelerinden de standımıza büyük ilgi olduğunu gözlemledik. Fuarda aynı zamanda iç piyasadan da bayilerimizi, paydaşlarımızı ve yeni bağlantılarımızı ağırlama fırsatı bulduk. Yerel, ulusal zincir mağazalar ve indirim marketler ile verimli görüşmeler sağlayarak ileriye dönük stratejilerimizi belirledik. Verimli geçen fuarın ardından fuarda edindiğimiz bilgiler ışığında yeni pazarlara yönelik ürünlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.