Skip to content Skip to footer

Sephora’nın Trabzon’daki ilk mağazası açıldı

Güzellik ve kozmetik trendlerine yön veren öncü marka Sephora’nın, Trabzon’daki ilk, Türkiye’deki 41. mağazası 12 Eylül 2024 Perşembe günü Forum Trabzon AVM’de açıldı.

Misafirlerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunan Sephora’nın Trabzon Forum AVM Mağazası, güzellik tutkunlarının yeni adresi oluyor. Sephora’nın renkli ve sınır tanımayan dünyasını, yenilikçi konsepti, dijital deneyim odaklı uygulama alanlarıyla birlikte sunan yeni mağaza, markanın Trabzon’daki ilk, Türkiye’deki 41. mağazası olma özelliğini taşıyor.

300 metrekare alana yayılan mağazada 120’den fazla marka yer alıyor.

Güzellik tutkunlarının heyecanla beklediği Sephora Trabzon Forum AVM Mağazası, 300 metrekare alanda 120’den fazla markaya ev sahipliği yapıyor. Sephora’nın Türkiye’deki 41. satış noktası olan Sephora Trabzon Forum AVM Mağazası, beyaz renk ağırlıklı, özgün ve minimalist atmosfere sahip dizaynı ile güzellik ve bakım dünyasının merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyor.

Sephora, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve deneyimini ön planda tuttuğu yeni mağazasında, misafirlerine yenilikçi, yaratıcı, samimi, doğal bir atmosferde güzellik ve kozmetikle iç içe yaşam alanı sunuyor.

Sephora Trabzon Forum AVM Mağazası tüketicilerine makyaj, cilt bakımı, parfüm ve saç bakımı ürünlerini sadece Sephora’da bulabilecekleri Sephora Collection, Charlotte Tilbury, Benefit, Tarte, Make Up Forever, Rare Beauty, Fenty Beauty ve Drunk Elephant gibi dünyaca ünlü 120’ye yakın marka, 10 binden fazla ürün seçeneğinin yer aldığı benzersiz bir marka kürasyonu ve güzellik deneyimi ile sunuyor.

Dijital deneyim odaklı uygulama alanları

Sephora Trabzon Forum AVM Mağazası, alışveriş deneyimini güzellik meraklıları için bir yaşam deneyimi haline getirmeyi amaçlıyor.

Misafirlerin ödemelerini yapabileceği self-checkout ve mobil kasa uygulamaları, akıllı teknolojisi sayesinde tek merkezden kontrol edilebilen, raflardaki dijital etiketlik Sephora Trabzon Forum AVM Mağazası’nın öne çıkan diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Alışveriş deneyimine hem farklı hem de eğlenceli bir boyut kazandıran Sephora’da yenilikler bunlarla da sınırlı kalmıyor. Özel cilt bakım odası (Skin Care Room) ile misafirlere özel bir deneyim imkanı da sunuluyor.

Müşterilerine güvenli, hızlı ve pratik uygulamalar sunan Sephora, her mağazasında yer alan Booxi, Sephora+ ve HappyAPP uygumalarına Sephora Trabzon Forum AVM Mağazasında da  yer veriyor.

Misafirlerin istediği Benefit kaş servisi, ücretsiz mini makyaj servisi, ücretli makyaj servisi, Mini Facial Cilt Bakımı ve premium kabin servisi için sephora.com.tr üzerinden mağaza ve güzellik uzmanını  seçerek online rezervasyon yapabildiği Booxi; mağazada olmayan fakat online stoklarda bulunan ürünün ücretsiz kargo ile adrese gönderildiği Sephora+  ve  mağazada kişiselleştirmiş bir deneyim imkanı sunan HappyAPP  uygulamarıyla Sephora, güzellik ve bakım alışverişini muhteşem keyfe dönüşüyor.