Skip to content Skip to footer

Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nın ziyaretçileri aroma lezzetleri ile serinledi

Aroma, perakende sektörünün en geniş katılımlı organizasyonu olan ‘Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı ve Fuarı’nda lezzetli ürün çeşitleriyle ve sponsorluk desteğiyle yerini aldı. Aroma, tüketicilerin favorisi olmaya aday, canlandırıcı ve ferahlatıcı yeni ürünü Cool Lime’ı ilk kez bu fuarda tanıttı.

Türkiye’nin öncü meyve suyu ve içecek üreticisi Aroma, gıda perakende sektörünün buluşma noktası olan ‘Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) 2024 Konferansı ve Fuarı’na katıldı. Bu yıl 15’incisi düzenlenen ve 11-12 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, gıda perakendesinin yerel zincir market temsilcileri ile önde gelen üretici ve tedarikçi markaları bir araya getirerek sektörün nabzını tuttu.

Aroma, yoğun ilgi gören ve yaklaşık 8000 sektör profesyonelinin katıldığı etkinliğin öğle yemeği sponsoru olarak ziyaretçilerle buluştu. Yenilikçi bakış açısıyla 56 yıldır tüketicilere kaliteli ve lezzetli seçenekler sunan Aroma, fuarda zengin ürün yelpazesiyle yer aldı.

1726470179 YZBStant2

Aroma’nın fuara özel sürprizlerinden biri, yeni ürünü ‘Cool Lime’ oldu. İlk defa YZB 2024’te tanıtılan bu ferahlatıcı içecek; yeşil kahve, misket limon ve nane içeriğiyle dikkat çekiyor. Doğal pancar şekeri ile tatlandırılan ve koruyucu madde içermeyen Cool Lime, 330 ml’lik şık ambalajıyla ve ‘içime hazır’ pratikliğiyle öne çıkıyor.

Cool Lime’ ın yanı sıra Aroma’nın vazgeçilmez geleneksel tadı, 1 litrelik karton ambalajda ve 200 ml’lik cam şişede sunulan Aroma Karadut, ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı. Doğal kaynak suyundan gelen mineral ve iyiliği taşıyan 330 ml karton kutuda üretilen Aroma Limonata ise, ev yapımı lezzetiyle fuarın en beğenilen tatları arasında yer aldı. Ziyaretçiler, pancar şekeri ile tatlandırılan ve taptaze lezzetiyle fuarın yıldızlarından biri olan Aroma Limonta’nın serinletici etkisinden büyük keyif aldı.

1726470187 YZBStant3

“YZB Fuarı, önemli bir iş geliştirme platformu”

Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı’nın sektör açısından önemli bir iş geliştirme platformu olduğunu belirten Aroma Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Dolun, şu ifadeleri kullandı: “Bu fuar, sektörün dinamiklerini yakından takip etme, yerel zincirlerle iş birliği fırsatlarını keşfetme ve tüketici eğilimlerini daha iyi anlama açısından çok değerli. Aroma olarak, böylesi prestijli bir etkinlikte yer almak ve tüketicilerimize sunduğumuz yenilikçi çözümleri paylaşmak, perakende sektörünün geleceğine dair stratejik adımlar atmamıza fırsat sağlıyor. Aroma olarak bir kez daha öğle yemeği sponsorluğunu üstlendiğimiz fuarda, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Özenle hazırladığımız ürünlerimizle, lezzet ve kalite konusundaki iddiamızı bir kez daha ortaya koyduk. Fuarımızda, yeni ürünümüz Cool Lime’ın tanıtımını yapma fırsatı bulduk. Yeşil kahveli ve pancar şekeri ile tatlandırılan Cool Lime, ziyaretçilerden oldukça olumlu geri dönüşler aldı. Kısa süre içinde tüketicilerle buluşacak olan Cool Lime ile ürün gamımızı genişletiyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

1726470176 YZBStant1