Skip to content Skip to footer

Annelerin 1 numaralı tercihi Hero Baby’den : Hero Goodies

Vegan, şeker ilavesiz, koruyucu  ve renklendirici içermeyen Hero Goodies küçük çocuklar ve yürümeye başlamış bebekler için sağlıklı ve lezzetli atıştırmalık alternatifleri sunuyor!

Küçük çocuklar ve yürümeye başlamış bebekler için vegan, şeker ilavesiz, koruyucu ve renklendirici içermeyen ve yüksek lif kaynağı sağlıklı atıştırmalık alternatifleri sunan Hero Goodies artık Türkiye’de.

Çocuklarına sağlıklı ve pratik atıştırmalık alternatifi arayan ebeveynler için Hero Goodies; Çilek Kakao, Muz Kakao ve Fındık Kakao lezzet alternatiflerini sunuyor. Çocukların en sevdiği lezzetlerden oluşan Hero Goodies sağlıklı atıştırmalık barların içerisinde yalnızca meyve ve kuruyemişler yer alıyor.

Hero Goodies, Atıştırmalık Anlayışını Değiştiriyor

Çocukların bayıldığı ancak ebeveynlerin tereddüt ile yaklaştığı atıştırmalıklara, Hero Goodies sağlıklı bir bakış açısı getiriyor. Marka, sorunun atıştırmalık değil, kalitesiz içerikler ve şeker dolu gıdalar olduğunun bilinciyle küçük çocuk ve yürümeye başlamış bebekler için lezzetli alternatifler sunarken yüksek lif kaynağı, şeker ilavesiz, koruyucusuz, vegan içeriğiyle de besleyici özelliğini koruyor. Gıdaların doğal besleyici özelliğini bozmadan lezzetli atıştırmalık alternatifi sunan Hero Goodies’in içerisinde meyve ve kuruyemişler yer alıyor.

Çevresini keşfederken enerji sarf eden çocuklara hem sağlıklı hem de besin değeri yüksek atıştırmalık veren ebeveynlerin içi, Hero Goodies ile çok rahat!