Skip to content Skip to footer

The LEGO Group çocukları düşlerde buluşturdu

Hayata geçirdiği kampanyalarla çocukların yaratıcılığını ve hayal gücünü destekleyen The LEGO Group, bu kez de düş dünyasını merkezine alan LEGO® DREAMZzz™ çizgi filminin özel gösterimi ile Müze Gazhane’de minik kahramanları buluşturdu. The LEGO Group diğer yandan, C-Rex’in başrolde olduğu bir CGI içeriği ile çocukların düşlerindeki sonsuz hayal gücünü, CGI teknolojisinin sınırları zorlayan yaratıcılığı ile birleştirdi.  

Geçtiğimiz yıl pazara sunduğu LEGO® DREAMZzz™ temasıyla 6-12 yaş aralığındaki çocukların LEGO yapım parçalarıyla en çılgın düşlerini gerçeğe dönüştürmeye davet eden The LEGO Group, bu sene de LEGO DREAMZzz serisine yeni eklenen setleri ve seriyle aynı ismi taşıyan çizgi filminin 2’nci sezonu ile minik kahramanları heyecanlandırmaya devam etti. The LEGO Group, çocukların düşlerini kutlamak için hem özel bir çizgi film gösterimi gerçekleştirdi hem de yaratıcı bir CGI içeriği ile Türkiye’de çocukların hayal dünyalarını LEGO® yapım parçaları ile süsledi. 

21 Eylül Cumartesi günü, Müze Gazhane’de gerçekleşen LEGO DreamZzz çizgi filmi özel gösterimi ile The LEGO Group, çocukları düşlerde buluşturdu. Sosyal medyadan tanınan pek çok dijital içerik üreticisinin davetiyle 100’den fazla çocuğun ağırlandığı özel gösterimde çocuklar, LEGO DREAMZzz çizgi filminin büyüleyici dünyasına dalarak hep birlikte düş yolculuğuna çıktı. Yaz tatiline veda ederken çocuklar, LEGO yapım parçalarıyla hem yaratıcı vakit geçirme imkanı buldu hem de LEGO DreamZzz çizgi filminin keyfini doyasıya çıkardı. 

C-Rex’in başrolde olduğu bir CGI 

The LEGO Group, çocukların hayal dünyalarından ilham alırken, diğer yandan CGI teknolojisinin   yaratıcı gücüyle çocukları şaşırtmaya devam etti. Başrolünde LEGO® DreamZzz™ setindeki Cooper’ın Robot Dinozoru C-Rex’in olduğu içerikte, LEGO yapım parçalarından oluşan harika bir düş dünyasına kapı açılıyor. Üstelik bu kapıyı açan da çocukların vazgeçilmez oyun arkadaşı C-Rex. İçeriği buradan izleyebilirsiniz.