Skip to content Skip to footer

Sneaks Up, sonbaharı Puma x Carrots koleksiyonu ile rengarenk karşılıyor

İsmini sneaker tutkusundan alan ve spor modasının önde gelen ikonik ürünlerini tüketiciyle buluşturan Sneaks Up, bir define avı fikrinden esinlenen PUMA x Carrots koleksiyonunu satışa sundu. Sokak modasından ilham alan yeni koleksiyon, kendini iyice hissettiren sonbahar günlerinde turuncu ve yeşilin capcanlı tonlarının bir arada olduğu retro PUMA ikonları ile içimizi ısıtacak eğlenceli bir stilin tamamlayıcısı olmaya hazır!

Spor ve sokak modasının öncü markası Sneaks Up, PUMA ve Los Angeles merkezli sokak giyim markası Carrots by Anwar Carrots arasındaki heyecan verici iş birliğini mağazalarına taşıdı. Canlı renk paletleri, PUMA’nın ikonik Super PUMA maskotuna gönderme yapan çizgileriyle sokak modası tutkunlarının dikkatini çeken koleksiyonda, turuncu ve yeşilin ön planda olduğu tişört, sneaker ve kargo pantolon kombini; bel çantası ve şapkayla tamamlanıyor.

PUMA x Carrots koleksiyonunun eğlenceli tasarım dili, her bir parçanın farklı bir yerine gizlenen logo nakışında kendini gösteriyor. Koleksiyonda bulunan sokak modasının temel parçalarının yanı sıra, Carrots by Anwar Carrots markasıyla PUMA’nın ikonik logosunun birleşiminden oluşan logo detayına sahip özel dikim ürünler ön plana çıkıyor.

Kontrast fermuarlarıyla bel çantası, özel logo detayıyla sınırlı sayıda üretilen şapkası, özel PUMA rozeti ve aşınmalara karşı dayanıklı Cordura kumaşıyla PUMA 180 Carrots sneaker modeli, stilinizi tamamlamak için şimdi Sneaks Up mağazalarında…

PUMA x Carrots koleksiyonunun göz alıcı renkleri ve retro stiliyle eğlenceli bir görünüme kavuşmak için Sneaks Up mağazalarına uğramayı, mobil uygulamasını ve www.sneaksup.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın!