Skip to content Skip to footer

Rossmann 14. yılını büyük çekiliş kampanyası ile kutluyor !

Müşterilerine “iyi hissettiren alışveriş” mottosu ile hizmet veren Rossmann, Türkiye’deki 14. Yılını Ekim ayı boyunca yapacağı büyük indirim kampanyası ve kişisel bakım sektöründe ses getiren, büyük hediyelerin verileceği bir çekiliş kampanyası ile kutluyor.

1972 yılında Almanya’da Dirk Rossmann tarafından kurulan Rossmann Drogeriemarkt’ın başta Almanya olmak üzere Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Arnavutluk, Kosova, İspanya, Azerbaycan ve Türkiye’de 5.000’den fazla mağazası bulunuyor.

2024 yılında Türkiye’de 23 mağaza açarak kişisel bakım sektörünün en hızlı büyüyen markalarından biri olan Rossmann, müşterilerine 40 şehirde 187 mağaza ile hizmet veriyor. Rossmann Türkiye Genel Müdürü Bilgin Çifci’nin Rossmann’ın Türkiye’deki büyüme planı ile ilgili yaptığı açıklama şöyle: “2024 Ocak ayından bu yana 23 mağaza açarak müşterilerimizle buluştuk. Şu anda 40 şehirde 187 mağaza ile hizmet veriyoruz ve 2024 yılını 200 mağaza ile bitirmeyi hedefliyoruz. 2025 yılında ise çok daha fazla mağaza açarak, bulunduğu şehirde veya bölgede Rossmann mağazası açılmasını her fırsatta dile getiren yeni müşterilerimizle buluşmak istiyoruz.”

Rossmann, “Drogeriemarkt” konseptini Türkiye’ye getirerek kişisel bakım sektöründe farklılık yaratmış durumda. Rossmann Türkiye Genel Müdürü Hakan Ejder’in konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde: “Rossmann mağazaları ve online satış kanallarında; 10.000e yakın ürün çeşidi ile kişisel bakımdan makyaja, ev&bakımdan temizliğe, bebek bakımdan gıdaya birçok kategoride “Drogeriemarkt” konseptini 14 yıldır müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Isana, Domol, Prokudent gibi kategorisinde fark yaratan onlarca Rossmann markası da her gün bu konsept altında 5 milyona yakın Rossmann Card müşterisi ile buluşuyor. Tüm tüketicileri fark yaratan konseptimizi ve Rossmann markalı ürünlerimizi deneyimlemeye davet ediyoruz.”

Müşterileri ile temas ettiği her aşamada “iyi hissettiren alışveriş deneyimi”ni yaşatma arzusu ile çalışan Rossmann, Türkiye’deki büyümesine hız kesmeden devam edecek.