Skip to content Skip to footer

İstanbul’da yazın son festivali Family Fest’e yoğun katılım

Türkiye’nin ilk aile festivali Family Fest, 4-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Müge Boz’un ev sahipliğinde Korupark İstanbul’da aileler ve 3-12 yaş arası çocuklarla buluştu. İstanbul’da yazın son festivali olan Family Fest’e yoğun ilgi ve katılım oldu. Festival katılımcıları; birbirinden keyifli atölyeler, aktiviteler, söyleşiler ve neşeli oyunlarla, dopdolu 3 gün geçirdi.

 

Türkiye’nin ilk aile festivali Family Fest, 4-6 Ekim 2024 tarihleri arasında ünlü sanatçı Müge Boz’un ev sahipliğinde Korupark İstanbul’da düzenlendi. Aileler ve 3-12 yaş arası çocukların yoğun ilgi gösterdiği festival kapsamında; birbirinden keyifli atölyeler, aktiviteler, söyleşiler ve neşeli oyunlar gerçekleştirildi. Müzik, sanat, spor, keşif, gastronomi ve eğlenceyle dopdolu bir deneyim yaşatan Family Fest’te; aileler Korupark’ın tertemiz doğasında çocuklarıyla birlikte özgürce eğlencenin keyfini çıkardı ve festival alanının her köşesinde farklı bir deneyim yaşadı.

 

Coşku, eğlence ve müzik dolu bir festival

Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Gökhan Türkmen, Can Bonomo ve Nil Karaibrahimgil şarkılarıyla katılımcılara eşsiz bir müzik ziyafeti sundu, katılımcılar eğlenceye ve müziğe doydu. Çocuklar ebeveynleriyle birlikte yaratıcı atölyelerde el becerilerini geliştirdi, deneyimsel öğrenme atölyelerinde yeni becerilerini keşfetti, doğa aktivitelerinde hareket alanlarını genişletti ve eğlenceli oyunlarla kendilerini ifade etme fırsatı buldu. Çeşitli kategorilerde atölyelerden futbol ve basketbol sahalarında düzenlenen turnuvalara, dans ve spor eğitimlerinden uzmanlarla ilham verici söyleşilere kadar birçok etkinlik Family Fest’te aileler ve çocukları tarafından deneyimlendi. Dr. Diyetisyen ve Psikolog M. Pırıl Şenol, “Akademisyen Anne” adıyla bilinen Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, oyuncu Ezo Sunal gibi isimlerle gerçekleştirilen söyleşilerde de aileler hem kişisel gelişimleri hem de ebeveynlik tecrübeleri üzerine katkı sağlayacak ilham dolu sohbetlere katıldı.