Skip to content Skip to footer

Pasabahcemagazalari.com yenilendi

Paşabahçe Mağazaları, online alışveriş sitesi olan pasabahcemagazalari.com’u yenileyerek kullanıcı deneyimini geliştiriyor. Uçtan uca yenilenen tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzü ile alışverişi kolaylaştıran site, ilk alışverişte yüzde 15 indirim fırsatı da sunuyor.

Ev ve yaşam alanları için yenilikçi fikirler sunan Paşabahçe Mağazaları, pasabahcemagazalari.com web sitesini yenileyerek kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıdı. Marka, yeni altyapısı sayesinde, tüketicilerin alışık olduğu Paşabahçe Mağazaları kalitesini ilham veren önerilerle dijital ortamda da sunmaya devam ediyor.

Yenilenen site, modern bir tasarım ve kullanıcı dostu bir arayüz ile alışverişi daha hızlı ve keyifli hale getiriyor.  Kullanıcılar, yeniden tasarlanan kategori yapısı sayesinde aradıkları ürünlere daha kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Detaylı arama ve filtreleme özellikleri, alışveriş deneyimini daha da pürüzsüz ve keyifli hale getiriyor. Ayrıca, web sitesinde cam ustalarının yüzde 100 el yapımı ürünleri ile Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen tasarımcılarına ait özgün tasarım ürünleri de güvenilir ve sorunsuz online alışveriş seçeneği ile beğeniye sunuluyor.

Hediye Listeleri Oluşturun

Yenilenen online alışveriş sitesinde hediye listeleri oluşturup bu listeleri başkalarıyla paylaşmak çok kolay.  Geniş ürün yelpazesi sayesinde, ürün grubu, renk, ölçü, koleksiyon ve tasarımcı bazında detaylı filtreleme seçenekleri ile aradıkları ürünlere kolayca ulaşabiliyor. Pasabahcemagazaları.com üzerinde sunulan tema, kişi veya tarza göre hediye kategorileri kullanıcıların sevdiklerine en uygun hediyeyi bulmalarını sağlıyor.

Siparişlerinizi Yönetin

Yenilenen pasabahcemagazalari.com ’da geliştirilen profil sayfası üzerinden, siparişten teslimata kadar tüm süreci uçtan uca takip edilebiliyor. Ayrıca, siparişlerin tek bir tuşla sipariş iptali veya iade olanaklarıyla müşteri memnuniyeti sağlanıyor. Sepet paylaşma özelliği ile kullanıcılar, oluşturdukları alışveriş sepetlerini başkalarıyla kolayca paylaşabiliyor.

KULÜP Puan Kazanın

KULÜP Kart üyeleri yenilenen pasabahcemagazalari.com ’dan yapacakları tek çekim alışverişlerden %5 puan kazanıyor.

Kurumsal Çözümleri Keşfedin

Pasabahcemagazalari.com profesyonellere özel sayfaları ile restoran, kafe, bar, pastane ve çiçekçi gibi farklı alanlardaki işletmelerin toplu alım ve kurumsal hediyelik ihtiyaçları için de hızlı ve pratik çözümler sunuyor.

İlk Alışverişinize Özel Yüzde 15 İndirimden Yararlanın

Müşteriler, web sitesinin yenilenmesine özel olarak pasabahcemagazalari.com üzerinden yapacakları ilk alışverişte yüzde 15 indirim fırsatından da yararlanabiliyor. 24 Ekim’e kadar devam edecek kampanyadan yenilenen pasabahcemagazalari.com ’un eski ve yeni tüm müşterileri yapacakları ilk alışverişte faydalanabilecekler.