Skip to content Skip to footer

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Ege Perla’da yaşanır

İzmir’in en keyifli buluşma noktası Ege Perla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı özel etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor! 27 Ekim tarihinde düzenlenecek birbirinden farklı atölyeler ile çocuklar hem eğlenecek hem de Cumhuriyet’in ruhunu doyasıya hissedecekler.

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki Ege Perla’da gerçekleşecek olan atölyelerde, minik ziyaretçiler için dolu dolu bir program hazırlandı. Saat 13.00-14.00 arası düzenlenecek “Cumhuriyet’in İlanı Kitapçığı Hazırlama Atölyesi” ile çocuklar Cumhuriyet’in ilanını ve tarihini keşfedecek.

14.00-15.00 saatleri arasında ise; “Atatürk ve Çocuk Drama Atölyesi” ile Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuk sevgisini ve Cumhuriyet’in çocuklar üzerindeki önemini vurgulayan bu interaktif drama atölyesinde minikler, Atatürk’ü ve Cumhuriyet değerlerini yaşayarak öğrenecekler.

Cumhuriyet Bayramı’na özel şarkılar eşliğinde “Dans ve Çocuk Oyunları Atölyesi”, 15.00-16.00 saatlerinde gerçekleşecek. Eğlenceli müzikler ve oyunlar eşliğinde çocuklar, Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşayacaklar. Dans ve oyunlarla dolu bu saat, çocukların enerjisini yükseltecek ve unutulmaz anılarla dolu bir deneyim sunacak.

Son olarak, 16.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan “Yapay Zeka ile Cumhuriyet Bayramı’nda Geleceği Renklendir” atölyesi, çocukları geleceğin teknolojisiyle tanıştıracak. Bu inovatif atölyede, çocuklar hayal ettikleri Cumhuriyet’in geleceğini resimlerle ifade edecekler. Yapay zeka desteğiyle, çocukların çizimleri hayata geçirilecek ve Cumhuriyet’in 101. yılına özgü rengarenk eserler ortaya çıkacak.

Katılan miniklere etkinlikler boyunca Atatürk ve bayrak temalı rozetler hediye edilecektir. Katılım kontenjan ile sınırlı olup, etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt için web sitemizi ziyaret edebilir ya da sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.