Skip to content Skip to footer

Olizzi Zeytinyağları ile sofralarınıza lezzet dolu dokunuşlar

Akhisar başta olmak üzere, Çanakkale’den Aydın’a kadar uzanan zeytin bahçelerinde, Eylül-Kasım ayları arasında özenle toplanarak hasat edilen zeytinlerden üretilen Olizzi Zeytinyağları, online platformlarda ve seçkin satış noktalarında tüketicilerle buluşuyor. Yüksek besin ve polifenol değerlerine sahip zengin bir ürün yelpazesi sunan Olizzi, damaklarda unutulmaz bir tat bırakarak yemeklerinize lezzetli bir dokunuş katıyor.

Ne yediğine dikkat eden insanlar için özenle hazırlanmış zeytinyağları üreten Olizzi, birbirinden lezzetli seçenekleriyle hem online satış platformlarında hem de seçkin mağazalarda zeytinyağı severler ile buluşuyor. En iyi Türk zeytinyağlarını dünya çapındaki müşterilerle buluşturan Olizzi, zeytinyağının muhafazasından doğru yemekle eşleştirilmesine, analiz sonuçlarının anlamına kadar tüketiciye kapsamlı bilgi sunmayı amaçlayan bir marka. Türkiye, ABD ve Japonya’dan sonra Birleşik Arap Emirlikleri ve Güney Kore’ye ihracat yaparak global büyümesini sürdürüyor.

Zeytinyağı mucizesini dalından sofraya taşıyan Olizzi, tamamı elle toplanan, soğuk sıkım yöntemiyle işlenen erken ve alaca hasat zeytinlerden üretilen, yüksek besin ve polifenol değerlerine sahip zeytinyağlarıyla zengin bir ürün portföyü sunuyor. Olizzi’nin ürünleri, tek kullanımlık 10 ML paketlerden, 100 ML, 250 ML ve 500 ML cam şişelere, 2 LT ve 5 LT tenekelere kadar tüketicisiyle buluşuyor.

Olizzi’nin sunduğu ürün çeşitliliği ise şöyle:

  •    Olizzi Premium Organik Natürel Sızma Zeytinyağı: Dünyanın en prestijli zeytinyağı yarışmalarından Olive Japan 2020, JOOPrize 2021, Olive Japan 2022 ve JOOPrize 2023’te Gümüş Madalya ve     Berlin GOOA 2023’te Altın Madalya kazanan Olizzi Premium Organik Zeytinyağı organik, erken hasat, soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağıdır. Yüksek polifenol değerlerine sahip, antioksidan     ve vitamin bakımından zengindir. Olizzi Premium Organik, erken  hasat tutkunları için keyifli bir seçenektir. Yüksek acılık, yakıcılık ve meyvemsi lezzeti ile erken hasat zeytinlerin  muhteşem tadını yemeklerinize taşır. Domates, haşlanmış  yumurta, peynir, nar ekşisi, avokado, füme et, tavada kızartılan  sebze-et gibi eşleşmelerde kendini ortaya çıkarmaktadır. Olizzi Premium Organik zengin tat notaları ile marinasyon, soslama ve  soteleme için tercih edilmektedir.
  •    Olizzi Everyday Natürel Sızma Zeytinyağı: Dünyanın en prestijli zeytinyağı yarışmalarından biri olan JOOPrize 2021 ve  JOOPrize 2023’te Gümüş Madalya kazanan Olizzi Everyday Zeytinyağı, erken hasat, soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağıdır. Yüksek polifenol değerlerine sahip, antioksidan ve vitamin bakımından zengindir. Geniş bir yelpazede tüm yeşillik ve sebzeli salatalarda, sıcak yemeklerin üzerinde  gezdirmede, haşlanmış veya fırın sebzelerde, tavada kızartılan sebze-et gibi eşleşmelerde tadını ortaya çıkarmaktadır. Olizzi Everyday zengin tat notaları ile tavada kızartma, fırınlama, rosto ve barbekü için tercih edilmektedir.

1729084994 Olizzi Baby Organic 1

  •  Olizzi Baby Organik Natürel Sızma Zeytinyağı: Dünyanın en  prestijli zeytinyağı yarışmalarından biri olan Berlin GOOA  2023’te Gümüş Madalya kazanan Olizzi Baby Organik Zeytinyağı  organik, alaca hasat, soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağıdır.  Olizzi Baby Organik, yüksek meyvemsilik, dengeli acılık ve yakıcılık seviyelerine sahip, zengin ve pürüzsüz tadı ile  yumuşak içimli zeytinyağı sevenler için iyi bir seçimdir. Ekim-Kasım aylarında yeşilden alacaya dökerken elle topladığımız     zeytinlerimizi hızlıca soğuk sıkıma gönderiyoruz. Tamamen fiziksel yöntemler kullanarak düşük serbest yağ asidi oranına  sahip, kaliteli ve lezzetli natürel sızma organik zeytinyağımızı     elde ediyoruz. Yüksek polifenol değerlerine sahip, antioksidan ve  vitamin bakımından zengindir. Düşük-dengeli acılık, yakıcılık  ve yüksek meyvemsi lezzeti ile Olizzi Baby Organik tüm ailenin     yemeklerine tat katıyor, evdeki her damağa hitap ediyor. Soğuk ve  sıcak yemeklerle eşleşebilir; püre, çorba, haşlama ve soslama için kullanıma uygundur.
  •    Olizzi Classic Organik Natürel Sızma Zeytinyağı: Olizzi Classic Organik Natürel Sızma Zeytinyağı, organik, alaca hasat, soğuk sıkım ile elde edilen natürel sızma zeytinyağıdır. Ekim-Kasım  aylarında henüz yeşilden alacaya dönerken elle topladığımız zeytinlerimizi hızlıca soğuk sıkıma gönderiyoruz. Tamamen  fiziksel yöntemler kullanarak düşük serbest yağ asidi oranına  sahip, kaliteli ve lezzetli natürel sızma organik zeytinyağımızı elde ediyoruz. Olizzi Classic Organik Zeytinyağı, günlük  yemeklerinizi bir adım öteye taşır. Eşsiz lezzeti, dengeli ve meyvemsi tadıyla çorbalarınızdan tavada kızartılan sebzelere, salata ve et yemeklerine kadar her tabağın lezzetini natürel sızma zeytinyağı ile taçlandırmanız için üretilmiştir.
  •    Olizzi Pome Nar Ekşisi: Olizzi Pome Nar Ekşisi, Harran Ovası’nda özenle yetiştirilen narların     mevsiminde, titizlikle toplanarak sıkılmasıyla elde edilen yüzde     100 doğal nar ekşisidir. Bu yöntem sayesinde, yüzde 100 nar ekşisine ulaşılır ve içerisinde nar suyu dışında hiçbir ilave şeker, katkı maddesi veya koruyucu bulunmaz. Olizzi Pome Nar Ekşisi, tatlı ve ekşi dengesini mükemmel bir dengede sunarak     yemeklere zengin bir lezzet katar. Olizzi Pome Nar Ekşisi; salatalardan et yemeklerine, mezelerden soslara kadar geniş bir  yelpazede mükemmel bir lezzet eşlikçisidir. Yoğun nar aroması  ve tatlı ekşi tadıyla, yemeklerinizi unutulmaz kılar. Marinasyon  aşamasında et veya sebzeleri Olizzi Pome Nar Ekşisi ile marine ederek lezzetlendirebilirsiniz. Salata soslarına veya diğer yemek soslarına ekleyerek tatlandırma işlemi gerçekleştirebilir,     çeşitli yemeklerde ise doğrudan yemeğin üzerine gezdirerek veya  pişirme sırasında kullanarak çeşnileme özelliğinden  faydalanabilirsiniz.
  •    Olizzi Bliss: Türkiye’nin  biyolojik çeşitlilik bakımından değerli bölgelerinden biri  olan Akseki ormanlarından topladığımız sarı kantaron çiçeğini,  maserasyon yöntemi ile zeytinyağımıza basıp, kantaron yağımızı elde ediyoruz.

Olizzi ürünlerine, Türkiye’de web sitesi olizzi.com.tr üzerinden, pazaryerlerinden (Trendyol, Hepsiburada, Pazarama), seçili gurme gıda marketlerinden, Tazedirekt online mağazasından ve Antalya Sabiha Gökçen ile Antalya Havalimanı Dış Hatlar’dan ulaşabilirsiniz. Amerika Birleşik Devletleri’nde web sitesi olizzi.com üzerinden, pazaryerlerinden (Amazon.com), çeşitli online toptan pazaryerlerinden, seçili gurme marketlerden ve Erewhon isimli popüler market zincirinden satın alabilirler. Ayrıca Güney Kore, Japonya ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde de Olizzi ürünlerini satın alabilirsiniz.