Skip to content Skip to footer

Kış aylarında dengeli beslenmenin önemi artıyor

Kuru meyve ve kuruyemişler ideal bir ara öğün alternatifi oluyor

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, sağlıklı beslenme her zamankinden daha büyük bir önem taşıyor. Atıştırmalık sektörünün öncü markası Peyman, Bahçeden markasının glütensiz ve yüksek lif oranıyla öne çıkan kuru kayısı, kuru üzüm, ceviz ve fındık gibi atıştırmalıklarıyla kışa enerjik bir giriş yapmaya ve zinde kalmaya yardımcı oluyor.

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte bağışıklığı güçlendirmek, formumuzu korumak ve artan enerji ihtiyacını karşılamak daha fazla önem kazanıyor. Bu dönemde, kayısı, ceviz, fındık, hurma ve gün kurusu gibi ürünler hem vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ile mineralleri almaya, hem de dengeli beslenmeye destek oluyor. Doğadan gelen lezzetlerle zenginleştirilmiş bir ürün portföyüne sahip olan Bahçeden, katkısız ve besleyici atıştırmalıklar ile kış aylarında da enerjinin korunmasına destek sağlıyor.

Zinde kalmak için lezzetli ve besleyici bir alternatif

Bahçeden serisinde yer alan kuru kayısı, ceviz, fındık, hurma ve gün kurusu gibi ürünler, yüksek lif, vitamin ve mineral içerikleriyle sağlıklı beslenmede ideal bir seçenek sunuyor. A ve C vitaminleri ile potasyum bakımından zengin kayısı, sindirim sistemine destek olurken; Omega-3 yağ asitleri ve protein açısından zengin ceviz ve fındık, beyin sağlığını güçlendiriyor. Ara öğünlerde ya da dizi-film keyfi sırasında tercih edilebilecek bu doğal atıştırmalıklar, kış aylarında formunu korumak ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek isteyenler için mükemmel bir alternatif sunuyor.