Skip to content Skip to footer

Kahve ve tatlı keyfiniz kapı komşunuz BonVeno’da

Günümüzün en çok tüketilen içeceklerinden olan kahve, ister sıcak ister soğuk olarak Cappuccino’dan Americano ve Espresso’ya farklı çeşitleri ve ulaşılabilir fiyat avantajıyla günün her saati BonVeno mağazalarında sunulurken buna eşlik eden sıcacık kruvasan, nata, berliner, glütensiz brownie, donut, frambuazlı çörek gibi tatlı atıştırmalıklarla lezzet keyfi daha da artıyor!

Market ürünleriyle her öğün için pratik ve kaliteli yeme içme çözümlerini bir araya getirerek “Alışverişte Yeni Alışkanlık O” dedirten BonVeno, her öğün için sunduğu özel lezzetlerle mahalledeki sevilen yeni komşunuz oldu! Her sabah 07.30’da “Günaydın” diyerek misafirlerini karşılamaya başlayan BonVeno’nun sunduğu en sevilen lezzetlerden biri, keyifli bir molanın başrol oyuncusu olan kahve çeşitleri. BonVeno, taze çekilmiş ve ulaşılabilir fiyatlı kahve çeşitleriyle günün her saatinde kahveseverleri ağırlıyor.  İster sabahın erken saatlerinde kendinize gelmek ister keyifli bir öğle molası vermek ya da akşam üzeri günün yorgunluğunu atmak için olsun, günün her saatinde Cappuccino’dan Americano ve Espresso’ya kahve seçenekleri hem sıcak hem de soğuk olarak oldukça uygun fiyatlarla burada sizi bekliyor. Ayrıca BonVeno Mobil’de bulunan kuponlarla her ayın ilk kahvesi ücretsiz olarak mağazalarda sizi bekliyor.

Kahve keyfine eşlik eden tadına doyulmaz lezzetler!

Kapı komşunuz BonVeno’da kahvenin 40 yıllık hatrını artıracak en özel ve taze tatlı çeşitleri de yer alıyor. Sıcacık çıtır çıtır kruvasan, glütensiz bitter çikolatalı brownie, çikolata – vanilya – kayısı dolgulu Berliner, çeşit çeşit donut, Portekiz’in sevilen tatlısı nata, Balkan çöreği ya da frambuazlı çörek ya da nefis BonVeno Sosislisi… Tercihiniz ne olursa olsun kahve keyfinizin katlanacağı muhakkak! Damak tadınıza en uygun kahve ve tatlı çeşitlerini deneyimlemek için semtinizdeki BonVeno’ya uğramadan geçmeyin!