Skip to content Skip to footer

Akzirve Topkapı29 Alışveriş Merkezi projesi perakende sektörü ile buluştu

İnşaatına 2021 yılında başlanan ve 1.etabı 82 mağaza olarak planlanmış Cadde Mağazalarının, 2025 yılının 1.çeyreğinde ziyaretçileri ile buluşmasına hazırlanılan Topkapı29 AVM; Topkapı29’un satış ofisinde gerçekleşen tanıtım lansmanında perakende sektörüne sunuldu.

Akzirve yatırımı ile hayata geçirilen; İstanbul’un merkezinde ulaşım ağlarının kesişim noktasında konumlanmış, modern mimarisi ve zengin marka karması ile şehrin en gözde projelerinde biri olacak Topkapı29 AVM bölgenin modern yüzü ve çekim merkezi olması konusunda iddialı.

Lansmanda söz alan Akzirve Yönetim Kurulu Danışmanı Mahir Katırcı, Topkapı29’un Projenin kendine özgü mimarisi ve konseptiyle bölgenin yani Zeytinburnu’nun yeni sembolü haline geleceğini vurgulayarak, “Ticari alanlarımızdan 82 mağazanın yer aldığı cadde dükkanlarımızı yatırımcılara açtık, avmde yer alan 96 mağazayı da açmayı planlıyoruz.” diyerek bilgilendirmelerde bulundu.

Projenin konsept geliştirme ve kiralama danışmanlığını yürüten MallMark Kiralama ve Yönetim firması Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Çamlıbel’ de alışveriş merkezi ile ilgili katılımcılara proje hakkında bilgiler verdi.

Çamlıbel “Alışveriş merkezi, 400 metre cephe ve 2 kattan oluşan cadde AVM ve 5 kattan oluşan kapalı AVM olarak 2 etaptan oluşmaktadır.

Cadde AVM, 14.748 m² kiralanabilir alan ve 82 mağaza ile Kültür, Sanat, Eğlence ile birlikte, Temel Hizmet, Lüks Restorantları, Brasserie ve Kafeleriyle Gastronomi alanında her yaş grubuna ve damak zevkine hitap edecek, Alışverişin yanında sosyalleşmeye de olanak sağlayacak bir cadde yaşam merkezi olarak tasarlandı.

Zemin katında 183 araçlık açık otopark alanı bulunmaktadır.

Kapalı AVM, 29.351 m² kiralanabilir alanı, 96 mağaza ve 1.000 araçlık kapalı otoparkı ile hizmet verecektir. Ulusal ve Uluslararası zengin marka karmasının yanı sıra eğlence alanları ile her yaş ve statüdeki ziyaretçinin buluşma noktası olacaktır. “dedi.