Skip to content Skip to footer

HOMER, Amazon İletişim’i seçti

Homer hedefimiz: Yolculuk Keyfinin Hiç Kesilmediği Bir Dünya Yaratmak”

Türkiye’nin her yerinde tüm müşterilerine, aynı standartlarda fiyat, doğru fiyattan orijinal ve alternatif yedek parça ve kaliteli işçilik garantisi sunan, tüm onarım sürecini tek merkezden yöneten ilk servis network markası Homer, 20 yıllık kurumsal müşterideki deneyimini bireysel müşteriye aktarmaya hazırlanıyor. Yolculuk keyfinin hiç kesilmediği bir dünya yaratma vizyonu için Homer, Amazon İletişim’i seçti.  

Marka ve kurumlara sağlamış olduğu stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti ile başarılı çalışmalara imza atan Amazon İletişim Danışmanlığı, 20 yılı aşkın süredir sektöründe başarıyla hizmet veren HOMER Smart Auto Services markasına hizmet vermeye başladı.

2003 yılından bu yana hizmet veren ve yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda kurulan HOMER Smart Auto Services, “Yolculuk Keyfinin Hiç Kesilmediği Bir Dünya Yaratmak” vizyonu ve en son teknolojiyi kullanarak en hızlı ve en güvenilir servisi verme misyonu ile hizmet veriyor. Sektörün vizyoner kurucu lideri ve 30 yılı aşan tecrübesiyle B2B sektöründe hizmet veren Homer, şimdi müşterilerine doğrudan hizmet vermeye başlıyor. Homer, Belgeli Servisleri ile Türkiye’nin her yerindeki tüm müşterilerine, aynı standartlarda fiyat, gerektiğinde orijinal yedek parça ve kaliteli işçilik garantisi sunan tek servis markası.

Elektrikli otomobiller dahil uzun yol arkadaşınız; Homer

“Homer halleder” sloganını benimseyen marka, elektrikli arabalar da dahil olmak üzere, her türlü marka ve model aracın hasar onarımının, mekanik onarımının, boyasız göçük düzeltme işlemlerinin, lastik saklama, çekici, yolda onarım gibi hizmetlerin verilmesi, aracın her türlü ihtiyacının karşılanması için Türkiye genelinde tek merkezden 360 derece süreç yönetimi sağlayan bir alt yapı ve organizasyon gerçekleştiriyor. Marka, 20 yıldan beri yaptığı planlamalar, kazandığı tecrübeler, sürdürdüğü Ar-Ge çalışmaları, geliştirdiği dijital altyapısından aldığı güç ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla üçüncü on yılına Türkiye’nin akıllı servis ağı olarak girmektedir.

Amazon İletişim; itibar yönetimi, lider iletişimi, kriz yönetimi, etkinlik yönetimi ve organizasyon hizmetleri, kurumsal sosyal sorumluluk, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri alanlarında hizmet ağına sahip. Amazon İletişim’in bugüne kadar hizmet verdiği markalar arasında; Apple, Altınbaş Holding, Alpet, Alapala, Akfa Holding, Ariş Pırlanta, bauMax, Creditwest, busuu, Canon Eurasia, D&R, ECE Türkiye, Holiday Inn, Kentplaza, Keten İnşaat, Milestone Systems, NG Style, Optimum&Kozzy, Palladium, Praktiker, Rapsado, Ravago, Senior Assist, The LifeCo, TomTom, Trio Mobil, Twigy, Vialand ve Yapı Merkezi bulunuyor.