Skip to content Skip to footer

Kiko Milano’nun çok sevilen Maxi Mod maskarası altı yepyeni renkle Türkiye’ye geliyor

YENİ MAXI MOD COLOUR MASKARA

Maksimum renk, maksimum tanım ve maksimum etki

İtalya’nın 1 numaralı makyaj markası KIKO MILANO, en beğenilen maskaralarından biri olan Maxi Mod’u ikonik siyah renginin yanı sıra altı yeni renkten oluşan Maxi Mod Colour Serisi ile makyaj tutkunlarıyla buluşturuyor.

KIKO Milano‘nun yeni Maxi Mod Colours kampanyasının yüzü, uluslararası üne sahip oyuncu, şarkıcı ve sanat, güzellik, neşenin ikonu Emma Roberts.
Milano şehrinin büyüsünü Emma Roberts ile keşfetmeyi anlatan bu kampanyada, iş birliğinin odağı hacimli ve belirgin hatlara sahip, etkileyici gözler yaratmak üzerine kurulu.
Emma Roberts’ın yaratıcı katkılarıyla tasarlanan bu görünüm, onun zahmetsiz ve benzersiz güzelliğini KIKO MILANO’nun sanat, güzellik ve neşe anlayışıyla birlikte premium İtalyan estetiği ile harmanlıyor.

Kampanyanın görselleri ünlü fotoğrafçı Sarah Silver tarafından çekilirken, video yönetmenliğini Damien Krisl üstleniyor. Kampanyada, Maxi Mod Colour Maskara’nın hacim artırıcı etkisi ve 10 saat kalıcılığı gibi dikkat çekici özellikler vurgulanıyor. Eğlenceli ve renkli doğasıyla ön plana çıkan bu maskara, ikonik siyahın yanı sıra Elektrik Mavisi, Mürdüm, Kahverengi, Metalik Yeşil, Fuşya ve Turkuaz gibi çarpıcı renk seçenekleri sunuyor.

Emma Roberts, kampanyayla ilgili düşüncelerini şu sözlerle paylaşıyor:
“KIKO MILANO ile çalışmak inanılmaz keyifliydi! Yaratıcı sürece dahil olmak ve Maxi Mod Colour Maskara’nın görünümü için farklı renk ve dokularla denemeler yapmak harikaydı. Klasik bir güzellik görünümüne eğlenceli bir dokunuş ekleyebilmek ve beklenmedik şeyler denemek için özgürlüğe sahip olmak bana büyük bir heyecan verdi.”

Emma Roberts’ın Favori Maxi Mod Görünümü
Emma Roberts’ın favori göz makyajı, Master Eye Shadow Paleti ile başlıyor. Çoklu bitişe sahip 15 renkten oluşan bu palet, gözlerde sınırsız renk olanağı sunuyor. Ardından, gözlere derinlik ve tanım katmak için yeni Water Eyeshadow Chrome Tech far tercih ediliyor. Bu far, saf renk sunumu ve yoğun pigment salınımı ile dört yeni tonuyla 12 saat kalıcı, çok boyutlu bir görünüm sağlıyor.

Göz şeklini belirginleştirmek için, yumuşak dokulu bir eyeliner öneriliyor. Unlimited Automatic Eyeliner veya Kohl, iç ve dış göz çizgisi boyunca kolayca uygulanabiliyor. Daha net ve klasik bir görünüm isteyenler için ise Ultimate Pen Eyeliner mükemmel bir tercih. Dumanlı bir görünüm yaratmak isteyenler için, uygulaması kolay ve uzun süre kalıcı Everlasting Kajal ideal bir seçim.

Ve günün kahramanı, Maxi Mod Colour Maskara! Argan Yağı ile zenginleştirilmiş bu maskara, her bir kirpiği tamamen kaplayarak hacim etkisini %200’e kadar artırıyor ve çıplak kirpiklere kıyasla 3,1 kat daha fazla hacim sunuyor. 10 saate kadar kalıcı olan bu maskara, en cesur göz makyajı görünümünü yaratmak için altı yeni renk seçeneği sunuyor.