Skip to content Skip to footer

Bonna’dan kahve keyfine keyif katan koleksiyonlar

Günümüzde pek çok insan için kahve içmek artık bir tutku. Gerek sunumuyla gerekse tadıyla keyifle tüketilen kahvenin çeşidi kadar sunumunda tercih edilen bardağın da tadı üzerine doğrudan etkisi bulunuyor.  Premium porselen markası Bonna, geniş kahve koleksiyonlarıyla kahve deneyimini en üst seviyeye taşıyor ve kahveden alınan hazzı artırıyor.

Kahve içtiğiniz bardağın kahvenin tadı üzerinde doğrudan bir etkisi olabileceğini biliyor muydunuz? Premium porselen markası Bonna, özenle hazırladığınız kahvelerden aldığınız hazzı artıracak geniş koleksiyonlarıyla kahve deneyimini en üst noktaya taşıyor.

Kendinize ayıracağınız kaliteli zamanın en güzel eşlikçisi: Bonna Raw

Bir fincana yansıyan sevgi ve özeni hissettiren Bonna Raw Collection serisi, kahve tutkunlarına fonksiyonel basitlikle birleşen eşsiz bir güzellik sunuyor. Kabartmalı çizgileriyle kolaylıkla elleri sarabilen Raw, aynı zamanda mutfağınıza şık bir dekoratif imza ekliyor. Kabartmalı tasarımı sayesinde, her parçası piyasadaki diğer ürünlere kıyasla çok daha hafif olan bu benzersiz koleksiyon, farklı kahve türleri için ayrı tasarlanan kahve fincanlarına sahip.   Tasarımında 360° damlatıcılı kahve demleme parçası, dripper ürününe de yer veren koleksiyonun Terra renk alternatifi de bulunuyor. Bonna Raw ile kahvenizi yudumlarken hayat dolu bir ormanda zihninizin sakinleştiğini hissedeceksiniz.

Şehrin enerjisi kahve fincanınızda!

Bonna KAFF serisi, kahve severler için bir diğer harika seçim. Kahvenin enerjisi ve kent yaşamının dinamizmini yansıtan KAFF, her kahve çeşidine uygun tasarımıyla restoran ve kafeler için oldukça ideal. Kenar kalınlığı, tutuş ergonomisiyle ve capcanlı tasarımıyla üst düzey bir kahve keyfi sunan koleksiyon, renkli seçeneği Gloire Kaff ile birlikte kahvelerin lezzetine lezzet katıyor.

Kahvelere estetik katan tasarım

Kahve aromasının hazzını, demlenme türlerinin ustalıklarını koleksiyonun her bir parçasında ayrı ayrı deneyimleme şansı sunan Bonna Aroma Lab ise, gerçek kahve deneyimini şık bir tasarımla ve toprağın ilhamıyla buluşturuyor. Hazırlayacağınız sunumlarda misafirlerinizin keyifli sohbetlerinde ya da kendi içsel yolculuğunuzda en estetik eşlikçisi olmaya aday olan Aroma Lab, çekirdeğinde bin yıllık hikâyenin gizini barındıran kahveleri her yudumda unutulmaz kılıyor.