Skip to content Skip to footer

Çocuklar yaz tatilinde M1 Adana AVM’de buluşuyor

 “Mucizeler Panayırı” Çocuklar için 16-17 Ağustos’ta M1 Adana AVM’de. Çocukların Neşesi, Eğlence Dolu Gösterilerin Biricik Adresi; M1 Adana Alışveriş Merkezi ağustos ayında da çocuklar için eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.  

M1 Adana AVM 2025’in yaz tatilinde çocukları unutmadı. 5 Temmuz’da başlayan ve 19 Temmuz tarihine kadar süren etkinlikler ile M1 Adana AVM özellikle çocuk ziyaretçilerine renkli, eğlenceli deneyimler yaşattı. Deneyimli ekipler ve eğitmenler nezaretinde gerçekleştirilen eğitici, öğretici ve eğlendirici sahne çalışmaları ve gösteriler ile minik misafirlerinin hayal dünyalarının sınırlarını zorlarken ebeveynlerine de unutulmaz deneyimler yaşattı.

M1 Adana AVM’de çocuklara yönelik etkinlikler ağustos ayında da devam ediyor. 16 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’de “Mucizeler Panayırı” adlı çocuk tiyatrosu, 17 Ağustos Pazar günü saat 18.00’de ise keyifli bir kukla gösterisi minik misafirlerimizle buluşacak. Renkli etkinliklerle dolu bu yaz, M1 Adana AVM’de çocuklar için yine unutulmaz anılarla geçiyor!