Skip to content Skip to footer

Pozitif Teknoloji Bu Yıl da Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nin Teknoloji Sponsoru Oldu

Pozitif Teknoloji, 20 yıllık deneyimiyle eğitimde dijital dönüşümü destekleyen çözümlerini Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde öğretmenler ve eğitim liderleriyle buluşturuyor.

Türkiye’de eğitim teknolojileri alanında düzenlenen önemli etkinliklerden biri olan Eğitim Teknolojileri Zirvesi (ETZ), bu yıl 13. kez eğitim dünyasını bir araya getiriyor. Pozitif Teknoloji, her yıl olduğu gibi bu yıl da 28 Mart 2026 tarihinde İstanbul Radisson Blu Hotel Şişli’de gerçekleşecek zirvede teknoloji sponsoru olarak yer alacak.

Zirve; öğretmenler, okul yöneticileri ve eğitim liderleri başta olmak üzere eğitim sektöründen geniş bir katılımcı kitlesini bir araya getirmeyi hedefliyor. Pozitif Teknoloji, zirvede teknoloji sponsoru olarak yer alarak eğitim teknolojileri alanındaki yaklaşımını ve çözümlerini katılımcılarla paylaşacak. Eğitim kurumlarına yönelik teknoloji çözümleri geliştiren ve uygulayan Pozitif Teknoloji, etkinlik kapsamında Apple ve Adobe teknolojilerine odaklanan iki ayrı deneyim sınıfı ile katılımcıları uygulamalı öğrenme süreçleriyle buluşturacak.

Pozitif Teknoloji standında katılımcılar doğrudan uygulamalı çalıştay oturumlarına yönlendirilecek. Bu oturumlarda öğretmenler, yaratıcı müfredatı sınıf içinde nasıl kullanabileceklerini keşfedecek ve teknolojinin öğrenme süreçlerini nasıl zenginleştirebileceğini deneyimleme fırsatı bulacak.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek çalıştaylarda; Apple Intelligence ile yapay zekâ destekli sınıf deneyimi, öğretmenler için akıllı ipuçları, iPad ile deneyimsel öğrenme, Adobe Acrobat Studio ile belge yönetimi ve Adobe Firefly ile yapay zekâ destekli video tasarımı gibi başlıklar ele alınacak.

Pozitif Teknoloji, Eğitim Teknolojileri Zirvesi kapsamında gerçekleştireceği bu deneyim alanları ile eğitim kurumlarına yönelik teknoloji çözümlerini öğretmenlerle birebir deneyimleme imkanı sunmayı ve eğitimde dijital dönüşüm süreçlerine katkı sağlamayı hedefliyor.