Skip to content Skip to footer

Little Caesars Türkiye’de stratejik finans yönetimine yeni atama

Dünya çapındaki 145 milyar dolarlık pizza endüstrisinin en büyük zincirlerinden biri olan Little Caesars, Türkiye operasyonunda önemli bir atama gerçekleştirdi. Göknur Güneysu, Mart 2025 itibarıyla markanın Finans Direktörü (CFO – Chief Financial Officer) olarak görevine başladı.

Çelebi Holding’e bağlı Çelebi Gıda AŞ’nin operasyonunu yürüttüğü Little Caesars Türkiye finans direktörlüğüne Göknur Güneysu atandı.

Ernst & Young, Klepierre Real Estate, KFC, Pizza Hut, Peyman ve son olarak İş Gıda A.Ş.’de önemli görevler üstlenen Güneysu, 2007 yılında Mali Müşavirlik ruhsatı aldı. ERP sistemleri, finansal entegrasyonlar, denetim ve vergi süreçlerinde geniş bir deneyime sahip olan Güneysu, Little Caesars Pizza Türkiye’nin tüm finans süreçlerine liderlik edecek. Göknur Güneysu’nun liderliğinde, Little Caesars Türkiye’nin finansal gücünü daha da artırması hedefleniyor.

Little Caesars Türkiye Bir Çelebi Holding kuruluşudur. Profesyonel veya yatırımcı olarak ekibe katılmak üzere ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.