Sparx Sıvı Bulaşık’ın büyük ilgi gören “Elde Yıkama Yarışmaları” reklam kampanyası, devam filmiyle hız kesmeden sürüyor. Serinin ilk filminde bulaşık yıkama performansını eğlenceli bir yarışmaya taşıyan Sparx, yeni filmde yarışmanın kazananı olarak sahneye çıkıyor. Marka yüzü İlker Ayrık bu kez yarışma sonrası rakip yarışmacının lavabosuna konuk oluyor ve Sparx’ın performansını mizahi bir dille hatırlatıyor.
Bulaşık makinesi kapsüllerinde liderliği elde eden Sparx, bu uzmanlığını sıvı bulaşık deterjanı kategorisine taşıyarak elde yıkamada fark yaratan çözümler sunmaya devam ediyor. Serinin yeni filminde İlker Ayrık, yarışı kaybeden bir yarışmacının yanına giderek yarışma sonrasında yaşanan eğlenceli bir anı izleyiciyle paylaşıyor.
Elde Yıkama Yarışmaları’nda Rekabet Artıyor
İlker Ayrık’ın sunumuyla ilerleyen filmde Ayrık, Sparx’ın bir damlayla en çok tabak yıkama performansını esprili bir dille hatırlatıyor. Elde Yıkama Yarışmaları reklam serisinin devam filmi olarak hazırlanan yeni film, ilk reklamın yarattığı yarışma atmosferini bu kez yarışma sonrası bir hikaye olarak sürdürüyor. Eğlenceli diyaloglarla ilerleyen sahnede Ayrık, Sparx’ın bir damlayla çok daha fazla tabak yıkama gücüne gönderme yaparken, rakip yarışmacıya esprili bir şekilde “Bak iki gün sonra bunu ‘Sparxtaki’ diye satmak yok ha!” diyerek yarışma sonrası eğlenceli bir göndermede bulunuyor.
Elde Yıkamada Fark Yaratan Formül
Sparx Sıvı Bulaşık Deterjanı; en güçlü yağ çözme performansı, bir damlayla piyasada en çok tabak yıkayan formülü, uzun süren yoğun köpüğü ve kötü kokulara karşı etkili performansıyla mutfakta fark yaratıyor. Ergonomik ters şişe tasarımı, pratik kullanım ve kontrollü dozajlama imkânı sunarken, ürünün son damlasına kadar kullanılmasını sağlıyor.
Eğlenceli anlatımı ve güçlü performans vurgusuyla dikkat çeken yeni Sparx Sıvı Bulaşık Deterjanı filmi, markanın sıvı bulaşık kategorisindeki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.
