Skip to content Skip to footer

Jimmy Key’in Muğla’da 6. Türkiye’de 70. mağazası açıldı

Jimmy Key Türkiye’de yeni şubelerini açmaya devam ediyor. Jimmy Key, Türkiye’de 70., Muğla’da 6. mağazasını 19 Temmuz’da Muğla Rüya 48 AVM’de açtı.

Türkiye’deki mağaza sayısını orta vadede 100’e çıkarmayı hedefleyen Jimmy Key, Türkiye genelinde 70. mağazasını, Muğla’da ise 6. mağazasını 19 Temmuz’da Muğla Rüya 48 AVM’de açtı. Jimmy Key, Yatağan bölgesinde Muğla’nın en büyük alışveriş merkezi olan, binlerce ürün seçeneği ve yüzlerce markayı bir araya getiren Rüya 48 AVM’de yerini aldı.

Ulusal ve uluslararası 60 mağazası ile 250 bin yerleşik nüfusa, yaz aylarında ise 3 milyondan fazla bir nüfusun çekim noktasında bulunan Muğla Rüya 48 AVM’de, 145 m2 yeni konseptle açılan mağaza, Jimmy Key’in Muğla’da 6. mağazası olma özelliğini taşıyor. Jimmy Key’in Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Muğla Cadde’de mağazası bulunuyor.

Jimmy Key’in Muğla’nın yanı sıra Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon’da mağazaları bulunuyor.