Skip to content Skip to footer

Hummel’ın üst yönetimi CRS Spor’u ziyaret etti

Türkiye’de takım sporlarına hızlı bir geri dönüş yapan İskandinav kökenli hummel’ın Global ve Yerel Üst Düzey Kadroları, CRS Spor’un İstanbul’da açtığı ofisi hummel’ın üst düzey yetkilileri ziyaret etti. Ziyarette hummel ve CRS Spor arasındaki stratejik iş birliği ve geleceğe yönelik projeler ele alındı.

CRS Spor Yönetim Kurulu Başkanı Fazlıhan Carus’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette hummel Global Yönetim Kurulu Başkanı Thor Stadil ve hummel Global sahibi ve Thornico Group CEO’su Christian Stadil yer aldı. İki taraf arasındaki gerçekleşen görüşmelerde hummel ve CRS Spor arasındaki güçlü iş ilişkileri ve özellikle takım sporlarına yönelik ortak projeler detaylı bir şekilde ele alındı. Süper Lig’de Samsunspor ve Sivasspor ile birlikte 2 kulüp ile temsil edilen hummel’da ve iş ortağı CRS Spor iş birliğinde, iki taraf da takımsporlarının spor dünyasındaki önemini ve bu alanda yapılacak iş birliklerinin her iki markaya da büyük katkılar sağlayacağını vurguladı. hummel ve CRS Spor’un iş birliği yenilikçi yaklaşımı desteklerken, özellikle takım sporları alanında spor dünyasına daha fazla değer katmayı amaçlıyor.

CRS Spor’dan övgüyle bahsetti 

Hummel International sahibi ve CEO’su Christian Stadil, CRS Spor İstanbul Ofisi’nde yaptıkları ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; CRS Spor ile yapılan işbirliği kapsamında Türkiye Süper Ligi’nde Samsunspor ve Sivasspor, yine diğer liglerde futbol takımlarının ve diğer sportif branşlarda çok sayıda takımın spor giyim tedarikçisi olduklarına dikkat çekti.

Hummel ailesi buluştu 

CRS Spor İstanbul Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette hummel’ın üst düzey yetkilileri yer aldı; “Thornico grup Ceo ‘su Christian Stadil , hummel Global  CEO’su Lars Stentebjerg, hummel Global  CFO’su Michael B. Nielsen, hummel Global COO ’su Henrik Svenning, Türkiye Ülke Direktörü ve CEO’su Eddy Massier, hummel Türkiye ve Güney Bölge Ticari Direktör’ü  Emre Akaslan, hummel Türkiye Perakende Direktörü Savaş Zafer Oğur katıldılar