Skip to content Skip to footer

Tertemiz duyguların sponsoru Bingo’ya Stevie Awards’tan altın ödül

Türkiye’nin markası ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın resmi sponsoru olan Bingo, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden Stevie Awards tarafından “Yılın İletişim ve PR Kampanyası” kategorisinde “Altın Stevie” ödülüne layık görüldü.

Hayat’ın ev bakım kategorisindeki markası Bingo, A Milli Kadın Voleybol Takımı resmi sponsorluğu ve yıl içerisindeki iletişim çalışmalarıyla Stevie Awards’ta “Yılın İletişim ve PR Kampanyası” kategorisinde “Altın Ödül”ün sahibi oldu. 

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen ve dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards 2024 ödülleri, 11 Ekim Cuma günü, İstanbul InterContinental Otel’de düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Global ölçekte ve belli bir dönemde üretilen işlerin değerlendirildiği Stevie Awards’da Bingo, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Sponsoru olarak, Altın Stevie ödülünü kazandı. 

Bingo, kurulduğu günden bu yana Türkiye’de ve dünyada ana hedef kitlesi olan kadınları anlamayı ve onlarla bir arada hareket etmeyi misyon olarak benimsiyor.